27.11.08

Mainoskupla.kilpailu 2008

http://www.mainoskupla.fi/

Ane Brun

Song No. 6 (Featuring Ron Sexsmith)

Today's cat pic

funny pictures of cats with captions
more animals

Kiirettä pitää

Kovin on kiire ollut tällä viikoilla. Tenttiviikko lähestyy ja muutenkin jotkut tehtävät stressaavat. Toivottavasti saan kaikki tehtyä ajoissa pois. Joululomaan ei ole enää kovin pitkä aika. Tuntuu, että se tulee vähän liiankin nopeasti.

Häämatkaa en ole ehtinyt ajatella vielä ollenkaan. Hotelli pitäisi varata alkupäiviksi, ettei hotellia tarvitse etsiä, kun pääsemme pitkien lentojen jälkeen väsyneenä perille.

Eilen olin koulussa koko päivän. Osallistuin opetushallituksen järjestämään seminaariin kasvaminen globaaliin vastuuseen. Puhujina olivat mm. Helsingin yliopiston professori, oikeushammaslääkäri ja Suomen Unifemin puheenjohtaja Helena Ranta, sekä Helsingin yliopiston filosofian laitoksen johtaja ja Suomen pakolaisavun hallituksen puheenjohtaja Thomas Wallgren. Yleisössä oli paljon yritysten, järjestöjen ja koulujen edustajia. Tilaisuus oli mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Sen jälkeen menin vielä illaksi tunneille.

Tänään aamulla olin ekokauppa Ruohonjuuressa yritysvierailulla ja sen jälkeen lounaalla Miinan, Teijan ja Petran kanssa. Loppuilta on mennyt pitkälle kouluraporttia väsätessä.

Huomenna jälleen kouluun ja työstämään sosiaalisesti vastuullisen johtamisen lukupiiriraporttia.

Viikonloppuna pitää jo alkaa katsoa tenttikirjoja, sekä valita kevään kurssit eli periaatteessa viimeiset jäljellä olevat kurssit.

Älä osta mitään!

LAHJALISTA

Älä osta joululahjastressiä - Mitä voi antaa lahjaksi tavaran sijasta?
Rakkaimmalle, sisarelle, isovanhemmalle, omalle vanhemmalle, ystävälle, naapurille, kaimalle

Itse kirjoitetun laulun tai iltasadun
Leffa- tai konserttilipun
Lahjoituksen hyväntekeväisyyteen (esim. Luonnonperintösäätiölle pala metsää)
Lahjakortin hierojalle, ekokauppaan tai nettimusakauppaan
Itse leivotun kakun
Vapaaillan lastenhoidosta
Lenkkeily-/muuta liikuntaseuraa (metsään, puistoon, rannalle...)
Itse valmistettuja säilykkeitä, mehua tai viiniä
Viisi pelikertaa Carcassonnea tms. seurapeliä (lahjoittaja sitoutuu pelaamaan)
Romanttisen kynttiläillallisen
Kodin siivouksen
Postin haun ja kukkien kastelun tai koiran ulkoilutuksen lahjan saajan loman ajaksi
Vanhoja sarjakuvia divarista
Hyväksi havaittuja reseptejä
Ekologisen kulkuvälineen (esim. kunnostettu vanha polkupyörä)
Osallistumismaksun vapaavalintaiselle kansalaisopiston kurssille

Lähde: Luontoliitto Älä osta mitään!

Jos on ihan pakko ostaa jotain tässä hyviä vaihtoehtoja.

Unicef

Amnesty

Interpedia

Kirkon Ulkomaanapu

Mannerheimin lastesuojeluliitto

Plan

YTV

O.N.L.Y FAIR

Kiertokulku

Suomen pakolaisapu

Kassandra

18.11.08

Today's furry friends

funny-dog-pictures-with-captions-dis-umbrella
see more puppies

Mittarit metsässä

Mitähän nyt on tapahtunut, kun mun kävijälaskurit on seonneet laskuissaan?!

No saa nähdä korjaantuuko tilanne vai onko ne nollanneet itsensä. Lähemmäs 10 000 kävijää viime kesältä on muuttunut 80 kävijäksi ja mukaan on tullut päivämäärä, joka ei pidä paikkaansa.

No ei se nyt niin vakavaa ole.

Iltapalan aika...

Aika menee siivillä

Taas ollaan jo tiistai-illassa ja viikonloppu lähetyy kovaa vauhtia.

Kohta olen lähdössä kouluun tekemään ryhmätyötä. Tänään olen saanut aika paljon aikaiseksi. Sain yhden laajemman tehtävän valmiiksi ja huomenna jatkan toista. Tarkoitus olisi nyt tämän viikon aikana saada suurin osa tehtävistä tehdyksi, että sitten pystyn keskittymään tentteihin, kun niitä on luvassa kohta runsaasti.

Sunnuntaina on meidän 4-vuotispäivä ja sen kunniaksi olemme ajatelleet mennä syömään Raku Ya:n. Pöytä pitää siis muistaa varata pian.

Illaksi oli luvattu jopa lumisadetta. Saa nähdä mitä sieltä taivaalta lopulta alas tulee. Tällä hetkellä on ainakin niin kova tuuli, ettei ulos oikein tee mieli mennä.

15.11.08

Today's cat pic

funny pictures of cats with captions
more animals

Ulkoilemaan

Olen aivan kohta lähdössä Helsingin yöhön. Paikkaa en nyt tässä viitsi kertoa, mutta tarkempi raportti luvassa huomenna, jos ennätän tänne kirjoitella.



Refreshment by Freixenet

Cin cin!

Olen nyt aika kiireinen opiskelun kanssa. Tehtäviä on aikalailla ja kouluakin on joka päivä ma-pe.

Saimme tänään uuden iMacin, kun vanha hajosi. Kerron siitäkin myöhemmin lisää. Onneksi kovalevy säilyi ehjänä, joten kaikki tärkeät tiedostot säilyivät. Back upia meillä ei tietenkään ollut. Nyt sellanenkin otetaan molemmista koneista, kunhan saamme ostettu Time Capsulen, jonne tiedot voi tallentaa.Vanhaa konetta ei kannattanut korjata, koska uusi emolevy olisi maksanut kuulemma 900 euroa. Vakuutus korvaa meille pienen osan uuden koneen hinnasta.



http://www.apple.com/fi/imac/

Hauskaa lauantaita iltaa!

11.11.08

Today's cat pic

funny pictures of cats with captions
more animals

A stormy day

The weather today is very depressing. I guess this is what the weather is going to be the whole winter.

I'm starting soon to study and do the assignments. I don't want to think about those too much as I have pretty much to do. I just take one at the time.

Now our apartment is for sale. We already had one unofficial open house last week and in two weeks is the first official open house. I hope we are able to sell this soon. The situation in the housing market is not good but people need homes all the time and ours is not a big one and is located nicely. The price is not too high so there are good chances to sell this.

We are not in a hurry but I would like to have some changes in our lives. We are not buying a new apartment now because we might be moving from the country during next year. Renting might be the only solution at this time for us.

8.11.08

Today's friendship pic

funny pictures of cats with captions
more animals

Naapurisopu kunniaan

Nyt se viimeinen pisara on pudonnut. Eilen yöllä yläkerrassa juhlittiin syntymäpäiviä kova äänisesti puoli kolmeen. Eikä loppua näkynyt. Vasta kun menin soittamaan ovikelloa ja valittamaan meno vähän rauhoittui. Yläkerran rakas naapurimme vastasi: "Mä tiedän kuinka paljon te mua vihaatte!" ja paiskasi oven kiinni. Varsin teinimäinen vastaus, teinimäisen illan päätteeksi.

Tämä on nyt toinen varoitus ja sitten se on häätö. Luulisi vuokralaisen oppineen vuoden takaisesta poliisien vierailusta syntymäpäiviensä päätteeksi klo 3.30 yöllä. Kaiken huippu oli, että hän itse soitti poliisit.

Tässä talossa on siis erittäin huono henki tällä hetkellä kuten hyvin voitte kuvitella. Neljän asunnon pienessä yhtiössä ei huonossa ilmapiirissä ole kenenkään kiva asua.

Asunnon myynti on mielessä, ollut jo jonkin aikaa.

2.11.08

Today's cat pic

funny pictures of cats with captions
more animals

Halloween party

Tässä kuvia meidän Halloween juhlista -08. Nämä olivat neljännet Halloweenit jotka olemme järjestäneet yhdessä ja ne saattavat jäädä viimeisiksi. Uskon, että kaikki vieraamme tarvitsevat ehkä vuosia toipuakseen Halloween -08 traumasta. Olen pahoillani, kumpa vain olisimme tienneet.

Tässä kuvia eiliseltä.















Tässä kuvassa kiteytyy koko eilisilta. Tämä kuva herättää varmasti katkeran suloisia muistoja kaikissa paikalla olleissa.



Tämä näky on varmasti syöpynyt ikuisiksi ajoiksi meidän kaikkien verkkokalvoille ja tajuntaan, jopa siinä määrin, että heräämme hikisinä vielä monina tulevina öinä, piiloudumme aina pipopäisen miehen nähdessämme ja vessan loisteputken vilkahtaessa päälle tahdomme paniikin omaisesti juosta karkuun.

Sokerina pohjalla:

Happy Birthday Chris


Onnea rakas.

Kiitos vieraille

yhtä lukuunottamatta.

Nyt ovat vuotuiset Halloweenit ohi. Nämä jäävät historiaan viimeisinä, sillä enää ei olla bileitä järjestämässä.

Joskus juhlien järjestäminen on ollut ihan kivaa, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että ei niissä ole enää mitään pointtia.

Kiitos ja kumarrus.