I continued relaxing in the kitchen by baking a carrot cake.
Kakkupohjaan:
4 kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
0,5 tl suolaa
4 kpl porkkanaa
1,5 dl öljyä
Täyte:
400 g tuorejuustoa (esim.
maustamaton hovi)
1,5 dl tomusokeria
1 tl vanilliinisokeria
1 appelsiinin mehu
Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
Vispaa sokeri ja kananmunat kuohkeaksi.
Sekoita kuivat ainekset keskenään.
Lisää sokeri-kananmunavaahtoon porkkanaraaste, kuivat aineet ja öljy.
Paista kakkuvuoassa alimmalla tasolla 190 asteessa noin 45 min. Älä avaa uunia liian aikaisin - muuten kakku lässähtää.
Kumoa kakku vuoasta, kun se on täysin jäähtynyt.
Vispaa tuorejuusto, tomusokeri, vanilliinisokeri ja appelsiinin mehu.
Levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.
Anna jäähtyä jääkaapissa muutaman tunnin.
Kokki nauttii välillä lasillisen rentouttavaa kuohujuomaa..
Herkullinen lopputulos.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment