1.8.07

Broileri-omenavuoka



Tässä aivan ihanan herkullinen resepti. Tein tätä tänään ja se oli niin hyvää.

4 marinoitua broilerin rintapalaa (käytin marinoimattomia ja ripottelin päälle suolaa ja yrttejä. Seuraavalla kerralla marinoin kanat ensin, jotta mukaan tulee vielä enemmän makua)

1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria (tai oman maun mukaan)

2 sipulia renkaina (laitoin vain yhden)
2 omenaa kuutioine (laitoin 2 1/2)
1 kanaliemikuutio
2 dl vettä
2 dl omenasiideriä
1 rkl perunajauhoja

1. Ruskista broileripalat ensin pannulla ja nosta ne sitten uunivuokaan

2. Ripottele päälle suolaa ja pippuria

3. Lisää vuokaan sipulit, omenat, murusteltu kanaliemikuutio ja keskenään sekoitetut vesi, siideri ja perunajauhot. (Lisäsin mukaan myös tuoreita yrttejä)

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Kanan kanssa voi tarjota riisiä. Me söimme niiden kanssa itse tehtyjä röstiperunoita ja oli todella herkullista.

2 comments:

Anonymous said...

löördaagin rillibilleet kuulostaa hyvältä!!

täytyy testata tuota sun reseptiä joskus..!

Eveliina said...

Jees, no ei ne nyt varsinaiset bileet oo..Lähinnä semmosta grillausta ja chillausta pienellä porukalla.