27.1.10

Kylmä keskiviikko


Pakkaset sen kun jatkuu. Tänään töissä jo haaveiltiin kesästä. Vielä kuitenkin monta kuukautta edessä ennen kuin päästään nauttimaan auringosta ja lämmöstä.

Nyt olemme saaneet uuden suihkun asennettua eli kylpyhuone on valmis. Tästä kylpyhuoneshowsta oli sen verran harmia, että tässä mietimme tosissamme asunnon myyntiä taas. Meidän kadusta tehdään suojelualue ja talosta suojelukohde eli sitä ei saa edes enää purkaa. Lisäksi v-käyrä on noussut potenssiin sata liittyen yläkerran perheeseen. Toivotaan siis parasta.

Töissä tehtävät ovat muuttuneet mielenkiintoisiksi ja työnteko on ensimmäistä kertaa elämässäni haasteellista ja antoisaa.

Perjantaina ja lauantaina olen menossa taas ympäristöpolitiikan luennolle. Ensimmäisen välitehtävän sainkin jo tehtyä ja seuraavaksi on tarkoitus kirjottaa essee. Sen tekemiseen on onneksi vielä kuukausi aikaa. Aihetta olen alkanut jo miettiä. Sen pitäisi olla jotain, josta on hyötyä jatkossa.

1 comment:

Anonymous said...

moi,
kyllä se vessa tarttis nyt tulla tarkistamaan. V-käyrä on välillä nousussa, näinhän se menee, mutta kiva kuulla että työkuviot on mallillaan. Pikku-pakkasia ja aurinkonpaistetta odotellessa, nopeastihan tuo kevät tulee - huhtikuussa on jo ihan erilaista! -m-