4.5.10

Takatalvi

Tänään on ollut jäätävän kylmä. Aamu alkoi räntäsateella. Työmatkalla kastuivat kengät ja farkut reiteen asti. Kaiken kruunasi idiootti taxi, joka roiskaisi vedet minun ja toisen jalankulkijan päälle liikennevaloissa odottaessamme.

Tässä on tapahtunut yhtä ja toista kun viimeksi tänne kirjoitin.

Nikan kanssa olimme viime viikolla Viikin yliopistollisen eläinsairaalan päivystyksessä. Meiltä jäi April Jazz väliin sen takia, mutta onneksi saimme ostamamme liput myytyä eteenpäin. En jaksa tässä nyt kertoa enempää, kuin että uusi antibioottikuuri saatiin, sekä toista haimaentsyymiä ja närästyslääkettä. Nyt on alkanut näyttää paremmalle. Nika voi hyvin, eikä oireita enää ole. Kuume meni ohi eli tulehdus lienee aisoissa. Toivotaan parasta nyt.

Sunnuntaina teimme yhdestä asunnosta tarjouksen, mutta koska pihtasimme rahan kanssa oli joku toinen tarjonnut enemmän. Meidän tarjous ei montaa tuhatta uupunut pyydetystä, joten nyt saa todella maksaa jos jotain haluaa. Eilen kävimme katsomassa kahta asuntoa Sörnäisissä. Ensimmäinen oli ullakkoasunto ja hyvin epäkäytännöllinen eli vaikea sisustaa. Toinen oli ihana, mutta laskimme, että se tulee ehkä kuitenkin liian kalliiksi. Tietysti voihan aina tarjota vähemmän. Täytyy nyt seurata miten asunnon käy. Luulen, että se menee pian, koska siinä ei ollut mitään vialla.

1 comment:

Anonymous said...

No on teillä ollut säpinää. Nikalle kauheasti tervehtymis-toivotuksia, toivottavasti uudet lääkkeet pitää oireet kurissa. Asuntokaupat käy tosiaan ylikuumina, päät kylmänä vaan ja maksatte sen mitä olitte ajatelleet - kyllä se oikea kohde vielä tulee eteen ja sopivalla hinnalla.

Täällä kasvetaan ja kehitytään, Kalle puhua pälpättää omaa kieltää ja oma olo on aikas muhkea jo.
Toivottavasti säät muuttuisi keväisemmiksi, mulla on toki kauhea hiki jatkuvasti päällä joten mitään helteitä en varsinaisesti toivo, mutta auringonpaistetta ja sellaista +15 kiitos!
-m-