27.11.10

Rauhallinen lauantaiaamuIhanaa nauttia rauhassa kuppi kahvia ja lukea päivän uutiset. Kohta lähden kävelylle talviseen Taliin Nikan kanssa.

Nika on ollut tosi kiltti vaikka Christian on ollut keskiviikosta lähtien Englannissa. Pelkäsin, että Nika ikävöi Christiania kamalasti, mutta se ei ole ainakaan näyttänyt ikävöivänsä.

Christianilla on ollut kohtuullisen rankkaa viimeiset päivät. Hän ei ole nukkunut kunnolla ja siskon kaksi lasta pitävät huolta, että menoa ja meininkiä riittää. Kaiken lisäksi anopin selkä meni lasta nostaessa, joten appivanhemmat joutuivat juuri lähtemään lääkäriin ja Christian on yksin lasten kanssa. Christianin sisko ja siskon mies lähtivät eilen kahdeksi viikoksi Malediiveille, joten appivanhemmilla on rankat ajat edessä, jos selkä ei tule tänään kuntoon.

Christian lienee aika onnellinen, kun pääsee huomenna takaisin ihanan rauhalliseen kotiin.

Itse olin eilen pikkujouluissa, jo toiset tänä vuonna. Luvassa on vielä ainakin yhdet parin viikon päästä.

Töissä on tekemistä riittänyt ja riittää edelleen. Muutoksia on luvassa varmaan jo ennen vuoden vaihdetta, niitä tässä nyt odottelen.

2 comments:

e said...

Nika kuulostaa ihanalta kaverilta!

Minäkin haluaisin tuollaiselle kävelylle! Mieheni on niin allerginen, ettemme voi ottaa koiraa. Toki onneksi hoitokoiria on aina silloin tällöin kylässä.

Eveliina said...

Nika Nipsuli on tosi suloinen koira. Tykkää lumesta tosi paljon. Koirapuistossa leikittiin lumipalloilla ja sitten haisteltiin vähän pupujen jälkiä. :0)

Harmi, ettet voi ottaa omaa koiraa. :(