1.1.11

Myssy ja kauluri


Sain muutama viikko sitten valmiiksi myssyn ja kaulurin, joihin ostin langat lokakuussa.

En meinannut löytää mistään tarpeeksi isoja puikkoja. Oli lopulta pakko tyytyä paria numeroa pienempiin. Myssy ja kauluri ovat molemmat pehmeät ja nätit. Ne valmistuivat nopeasti, koska lanka on todella paksua. Lankojen päättely ei ole lempipuuhaani, joten loppusilauksessa kesti hieman. Olen testannut niitä pakkasessa ja ne pitävät lämpöisenä. Tänä talvena onkin lämpimille vaatteille ja kengille ollut taas kysyntää.

Olen joka päivä koiralenkeillä saanut pitää viime talvena ostamiani Icebug kenkiä. Ne olivat erittäin hyvä ostos. En ole ne jalassa kertaakaan meinannut liukastua. Viime talvenakin ne olivat kovassa käytössä.

Nyt kun vuosi on taas vaihtunut ja päivä alkaa pidentyä ollaan onneksi menossa kohti kevättä.

Tammikuulle suunnittelemme Tallinnan matkaa. Olisi mukava viettää päivä Tallinnassa, syödä maittava illallinen kivassa ravintolassa ja yöpyä tunnelmallisessa hotellissa.

Kiinnostaako tällainen matka ketään kamua?

Äiti pitäisi viedä jonnekin Euroopan kaupunkiin keväällä. Äiti ei innostunut Pariisista minne alunperin oli tarkoitus lähteä. Nyt on pohdinnassa pääsiäismatka ehkä Budapestiin. Olisi kiva saada mukaan lisää porukkaa. Kiinnostaisiko tällainen kevätmatka ketään?

No comments: