8.1.12

Greetings from Allgäu

I'm not able to transfer any photos to my blog yet, so I haven't been updating this since I came to Germany. I had to leave my MacBook at home because it refused to boot. The bluetooth in my other laptop is not working so all photos I've taken are still in my phone.

My stay here has been nice although the weather has been somewhat extreme. Thunderstorms, rain, snow, orkans..

Photos and more from my trip when I get back home.

5 comments:

petrabar said...

kuvia ja tarkempaa matkakertomusta odotellen :)

Saara said...

Satuin näkemään Pörrön kuvan blogissasi ja se muistuttaa äitini kissaa, niin onkohan Pörrö minkä ikäinen ja mistä se on alkunperin kotoisin? Että voisiko olla sukua Minnille. :)

Eveliina said...

Pörri on syntynyt 2002 syksyllä. Tarkkaa kuukautta en tiedä. Pörri on kotoisin Lammilta. Sillä on/oli siskoja, mutta en tiedä missä ne nyt ovat. Enkä muista oliko kukaan niistä Pörrin näköinen.

Pörrin näköisiä kissoja olen tosin nähnyt useita, väritys taitaa olla aika yleinen.

Saara said...

Kiva kun vastasit. Sama syntymävuosi on mutta Minni on syntynyt kesäkuussa eri puolella Suomea, ei siis ihan täsmännyt. :) Onhan niitä sen värisiä, mutta monella kissalla ei ole niin isoja silmiä. Tässä Minni: http://www.petsie.fi/pet.php?petid=3678

Eveliina said...

Minni on hyvin Pörrimäinen. Myös toinen kissasi Tikru on kovin tutunnäköinen. Kissamme Kisu muistuttaa sitä hyvin paljon.

http://catssneeze.blogspot.com/2007_04_01_archive.html

Ei sinulla satu olemaan myös mustaa kissaa, jolla on valkoinen kolmio rinnassa? :)