6.5.08

Kiire, kiire

Niin kiire, ettei ehdi bloggaamaankaan. Tentti edessä huomenna ja saan varmaan vatsahaavan työpäivän aikana.

Aamulla saan tietää kysymykset, joten on päivä aikaa hautoa vastauksia. Illalla sitten tenttiin vastaamista tiedossa. Soveltavia essee vastauksia Itä- ja Kaakkois-Aasian politiikasta ja yhteiskunnasta. Enemmänkin olisi voinut lukea ja paneutua. Mielenkiintoa riittää, mutta aikaa ei.

Maanantaina ilmoittauduin ensi syksyn kursseille. Pohdin tässä edelleen, että otanko vielä yhden kurssin; työpsykologian. Joko sen otan nyt tai ensi keväänä. Kuulin, että yksi luokkakaveri on jäämässä ensi syksynä opintovapaalle ja hän aikoo suorittaa yli 70 opintopistettä syksyllä. Joten ehkä mulla ei olisi hätää omien 36 opintopisteen kanssa Varmaan ne pystyn suorittamaan, kun töiden ohessakin olen pystynyt parhaimmillani 27 opintopisteeseen. Päiväpuolen opiskelijoiden suositusmäärä on jotain 30 opintopistettä.

Syksyn kursseina on tiedossa kolme vielä jäljellä olevaa pakollista kurssia: yrityksen toiminnanohjaus, kilpailustrategiat ja tutkimustyön perusteet. Niiden lisäksi otan valinnaisia kursseja. Yliopistojen Aasia ohjelma jatkuu kahdella kurssilla, jotka ovat Asian business ja Communication and language. Näiden lisäksi omassa opinahjossani on tiedossa Intensive Chinese Business Course, kiinan liikekielen perusteet, sekä vastuullisen liiketoimintakokonaisuuden kurssi sosiaalisesti vastuullinen johtaminen. Valitsin vastuullisen liiketoiminnan opintokokonaisuuden, joka on yhteensä 12 opintopistettä. Se on siis kansainvälisen yritystoiminnan rinnalla erikoistumisopintojani.

Sellaista tällä hetkellä. Huomisen tentin jälkeen vielä yksi tentti jäljellä ja se on kiinan tentti. Sitä varten täytyy harjoitella kunnolla ja tehdä viimeiset tehtävät. Se ei kuitenkaan ole ikävää puurtamista, vaan ihan hauskaa.

1 comment:

petrabar said...

onnea tenttiin ja kepeää tentinjälkeistä oloa!!