23.2.10

Jo helpottaa


Hui mikä viikko takana. Jännitystä on ollut vaikka muille jakaa. Saimme asunnosta tarjouksen jo ennen ensimmäistä näyttöä. Eikä se nyt mikään ihme ole. Onhan tämä aika ihana.

Hyväksyimme tarjouksen, mutta ostajat halusivat teettää kosteusmittauksen kylppäriin, vaikkakin sen juuri remontoimme ja vahinkokartoittajankin mielestä se oli täysin turhaa. Tänään oli mittaus ja ei siinä mitään epänormaalia ilmennyt. Emmekä sitä epäilleetkään, koska koko kylppäri rakennettiin täysin alusta. Koko lattia ja seinäthän purettiin, eikä kosteutta mihinkään voinut jäädä.

Tämä on ollut jännittävää senkin takia, että meidän pitäisi olla täältä pois jo maaliskuun viimeisenä päivänä. Kaikki tuntuu kuitenkin loksahtavan paikoilleen, sillä saimme vuokra-asunnon heti. Laitoin hakemuksen sunnuntaina ja maanantaina tuli jo vastaus. Muutamme vakuutusyhtiön omistamaan vuokra-asuntoon Helsingin ytimeen. Olemme molemmat tosi innoissamme, vaikka asunto ei mikään erikoinen olekaan. Hyvässä kunnossa se on, mutta tosi persoonaton. Kyllä tämän oman värikkään kodin jälkeen valkoiset seinät tuntuvat aika tylsiltä. Onneksi asunnossa on oma sauna, terassi ja kaapeli.

Vaikka tämän haluammekin myydä tuntuu ajatus poismuuttamisesta jotenkin tosi haikealta. Tätä asuntoa on remontoinut sydämelle ja tämä on niin meitä. Tuntuu hieman surkulta jättää istuttamansa mansikat tuonne pihalle. Ensi kesänä ei sitten syödä marjoja pensaista, eikä ihailla omia kukkia. Pörri ja Pikikin varmaan ikävöivät omaa puutarhaansa.

Mutta aikansa kutakin.

Kaupat olisi tarkoitus tehdä ensi viikolla. Tämä viikko ei pankin aikataulujen vuoksi onnistunut.

No comments: