14.9.10

Autsh!

Aloitin eilen kuntosaliharrastuksen pitkästä aikaa ja meinasi taju lähteä. PT teki ohjelman ja se oli aivan kamalan tuskallinen. Ohjelma on lyhyt, mutta sitäkin kamalampi. Sen jälkeen piti hetki istua, kun alkoi pyörryttää. Syynä mahdollisesti se, etten syönyt välipalaa ja unohdin juomapullon kotiin. Tänään harjoittelusta ovat muistuttaneet kipeät reidet ja vatsalihakset. Hauikset ja rintalihakset taitaa puolestaan olla terästä, kun ei tuntunut missään. ;0P


Meidän pikku potilas alkaa toipua. Tulokset sunnuntaisesta käynnistä saatiin tänään. Niissä ei ollut mitään poikkeavaa, joten antibioottia ei tarvitse enää antaa. Leikkaushaava siis aiheutti kivun. Sillä on siitä vieläkin traumat jäljellä, eikä ulos meneminen ole mieluisaa. Nyt se kuitenkin on selkeästi jo rohkeampi, koska häntä on nipimäisesti donitsina ja se kulkeekin jo pää pystyssä. Ruohikolle se ei kuitenkaan vielä uskalla mennä ja oma piha pelottaa. Tänään kävelimme jo vähän pidemmän lenkin.

Vakuutuksesta saamme onneksi 1400 euroa takaisin. Joten pelkkää vettä ja leipää ei tarvitse tässä kuussa nauttia.

2 comments:

Anonymous said...

moi,
mulla on kans selkä/niskat ihan jumissa. Tarttis jumppailla kotosalla. Hierojalle kun pääsis, auttaiskohan sellainen piikkimatto?
-m-

Eveliina said...

Piikkimatto auttaa! Kandee kokeilla. Siinä pitää vaan sitten maata jonkin aikaa, että veri lähtee kiertämään ja lihakset rentoutuu. En olekaan pitkään aikaa ollut piikkimatolla. Täytyy tänään ottaa se esille.