17.2.11

Perjantai ja uusi perheenjäsen

Huomista olemme odottaneet kuin kuuta nousevaa.

Jos kaikki menee putkeen, eivätkä tarhalla mokaa, meidän pitäisi huomenna saada neljä karvaista tassua lisää tähän perheeseen.

Saa nähdä minkälainen älämölö siitä nousee vanhempien keskuudessa. Samanlaisia kommentteja en halua kuulla, kuin Nikan meille tullessa.

Ikävää, että pitää olla näin kylmä. Lauantai aamuna on epäinhimillisen kylmä.

7 comments:

Anonymous said...

Oi, onnea! Toivottavasti laitat pikkuisesta sitten kuvia pian tänne blogiisi. En tiedä, mitä kommentteja olette saaneet, mutta saatan arvata. Tsempit sinne.

Leena

Eveliina said...

Kiitos! Kuvia on luvassa aivan varmasti. :0)

Pallero lienee jo matkalla kohti Suomen rajaa. Pienellä on tänään pitkä matka ja lienee aika väsynyt kun pääsee illalla lopulta kotiin.

Anonymous said...

Toivottavasti karvakorva pääsee vihdoin uuteen kotiin. Tsemppiä ekoille päiville. Ja sitten niiden kommenttejen kanssa vaan tiukkana, teidän elämä ja päätökset, turha muiden mussuttaa :o)

Tällä meillä oli tänään aamulla 30 astetta pakkasta, sisälläkin oli hiukan vilu. Noh äkkiä vaan takkaan tulta. Kauhulla odotan taas sähkölaskua...
Yritetään taas nähdä piakkoin!
-m-

Eveliina said...

Kiitos Miina!

Hui kamala miten kylmä. Täällä ei ollut kuin -22 aamulla. Sekin on jo epäinhimillisen kylmä. Alkaa jo villadamaskit tuntua hyvältä vaihtoehdolta.

Näinhän se on. Meidän elämää tämä on ja siksi toivois, että ihmiset iloitsisivat meidän kanssa, eikä aina tulisi tunnelmaa latistavia kommentteja.

Olisi kiva nähdä piakkoin!

Anonymous said...

onnea matkaan ja kuvia tosiaan odotellaan! toivotaan, että kaikki sujuu hyvin..

/pee

Anonymous said...

Ekana kommentoinut jatkaa:
siis, vielä ihanampaa... teille tulee joku koditommana ollut kaveri. Hienoa.

Olen tänne joskus ennekin Nikaa kehunut ja laittanut, että meille ei voi tulla karvaisia kavereita pysvästi asumaan miehen allergian takia. Hoidossa kavereita toki käy. :-) Muuten elellään samanlaisessa ratkaisussa kuin te. Saatan tosiaan kuvitella kommentit, ne on toiset mutta samantapaiset kuin meillekin tulleet / tulevat...

Mutta meitä näin päättäneitä on tosi paljon ja kuten jo todettiin: oma elämänsä jokaisella meistä kaikista elettävänään. :-) Ihanaa, että teille tulee yksi sinne lisää elämäänne jakamaan.

Eveliina said...

Nyt ollaan jotakuinkin kotiuduttu. Pikkuinen on tosi reipas, mutta rauhallinen. Söi hyvin. Kissat ovat käyneet nuuhkimassa. Nika oli ensin innoissaan pihalla, mutta kun tajusi, että toinen on tullut jäädäkseen into vaihtui mökötykseen ja mustasukkaisuuteen.

Vaavi olis halunnut Nikan viereen, mutta Nika ei halunnut olla lähelläkään. Nyt nukutaan puoli perhettä olohuoneessa ja toinen puoli makkarissa.

Saa nähdä miten huomenna.