19.2.11

Tässä on Nuppu (Sneska)Kävimme eilen hakemassa pikkuisen kotiin. Kuukauden odotus palkittiin. Meidän piti saada koira jo 4.2. mutta koska tarhanjohtaja laittoi väärän koiran matkaa, jouduimme odottamaan haukkua pari viikkoa kauempaan.

Lähdimme eilen matkaan illalla kuuden jälkeen. Matka Hämeenkoskelle kesti puolitoista tuntia. Osalla teistä ei ollut ollenkaan katuvaloja ja auton lämpömittari näytti alimmillaan -30 °C. Auto oli täynnä vanhoja vaatteita, huopia, koiran luita, leluja, kissan leluja ja herkkuja jne.. Kaikki Viipurin tarhalle vietäväksi.

Yhteensä koiria tuli eilisellä kyydillä kuusi ja me olimme viimeisten joukossa paikalla hakemassa meidän vaavia. Se ei ollut moksiskaan pitkästä automatkasta. Nakersi olohuoneessa luuta, ei pelännyt ketään, eikä haukkunut. Paikalla oli myös tarhanjohtaja ja eläinlääkäri Pietarista. He tiesivät myös Nikan. Eläinlääkäri oli tuonut Nikan Suomen rajalle ja he olivat katsoneet netistä Nikan kuvia ja lukeneet kuulumisia.

Myös Hilda koira oli siellä eli koira, joka tuli Nupun tilalla 4.2 Suomeen. Hilda odottelee edelleen omaa kotia. Se on erittäin suloinen koira, mutta kovin arka. Se pelkää erityisesti miehiä. Aika samanlaiselta se vaikutti kuin Nika silloin, kun se tuli meille. Samanlainen arkaparka.

Nuppu on utelias ja rohkea koira. Se haluaa kovasti leikkiä. Nika on mustasukkainen, eikä voi vielä sietää Nuppua. Kun ne eilen kohtasivat ulkona ensimmäistä kertaa oli Nika innoissaan, mutta nähdessään, että pentu tuleekin meille into laantui. Nika on selvästi loukkaantunut meille.

Nuppu tulee varmasti tekemään tuhojaan täällä, sillä se yrittää nytkin koko ajan järsiä istuintyynyjä. Pisu tulee vähän väliä, mutta kaksi viimeistä on tullut sanomalehdelle.

Ulkona on Nupulle liian kylmä. Olimme eilen hetken ulkona ja se vaan tärisi ja nosteli tassujaan. Pikkuisen karva on vielä niin ohut. Se on myös aika laiha ja karvasta näkee, että se ei ole saanut mitään maailman laadukkainta ruokaa. Nupulla on erittäin hyvä ruokahalu ja se syö astiansa tyhjäksi hetkessä.

Nuppu tuli meille Elämä Koirille ry:n kautta.

1 comment:

Anonymous said...

Voi toista! Ihanahan tuo on. Hyvä, että pääsi onnellisesti kotiin!