2.2.07

Friday's gossip

Today I was at my monthly manicure and one of the most talked about women of the moment was there at the same time. She has made many headlines in yellow press and also Cat's Sneeze and CNN reported about her and sexiest PM last year.

We sat at the same table and she made an impression of a funny and nice lady, but also as one who seeks attention and publicity, as anyone who has a little clue what is going on with her knows. She did not mention Matti at all but she talked about how busy she has been with her book. The book must be one of the most important books ever written in history of literature as it is about "the greatest love story in history", which lasted about three months or so.

Good luck for her. Enjoy, while it lasts.



My new nails.

4 comments:

Anonymous said...

viestiä vaan s.k.´lle että sinuna en naamaani paljon kehtais näyttää, jospa jälleen kerran vetäytyisit julkisuudesta.

ens kerralla vaan sitten seiskan vihjepuhelimeen juttua!

Anonymous said...

nice nails!!

Eveliina said...

Heh, jepsistä. Olis pitäny rimpauttaa joo, ehkä olisin saanut 10 euroa.

Ai niin, se oli kans kuvaavaa, kun se puhui salaperäisesti jostain TÄRKEÄSTÄ päivämäärästä, että mitäs jos tulee semmonen emergency ja kynsi lähtee irti ennen Sitä päivää! Kamalaa! Mutta onneksi manikyyrin laittaja lupasi päivystää siltä varalta ja auttaa naista hädässä. Hän sai myös kutsun KIRJAN julkistamistilaisuuteen, jota MINÄ en saanut. Anteeksi antamatonta.
Niin ja oli puhetta myös siitä mihin aikaan tämä mahdollinen julkistaminen olisi, epäili, että varmasti illalla, mutta kuitenkin niin, että ehtii sitten seuraavan päivän lehtiin.
Sillä sehän on tärkeintä.

Eveliina said...

Thanks! :0)