30.5.07

Sateinen keskiviikko


Takana kolme työpäivää, edessä vielä kaksi ja sitten koittaa taas viikonloppu. Tänään pääsin juuri parahiksi kotiin, kun alkoi sataa vettä. Koko illan on satanut ja kissatkin viihtyvät vaihteeksi sisätiloissa. Pörri nukkuu ja Piki kuuntelee ikkunassa sadetta. Kisu ja Christian katsovat elokuvaa olohuoneessa.

Ihan mukavaa, kun sataa ja voi nauttia siitä sisätiloissa. Ulkona tuoksuu raikas sade ja syreenit. Alkukesän tuoksu on huumaavan ihana.
Kaksi viimeyötä on ukkostanut, mutta minä olen ollut niin sikeässä unessa etten ole herännyt, vaikka maanantain ja tiistain välinen ukkonen taisi olla aika kova.

Tänään siivosin heti kotiin tullessani yhden keittiönkaapin ja vaatehuoneen. Vielä pitäisi siivota oma vaatekaappi. Täytyy järjestellä vähän paikkoja, kun äiti tulee meille ensi viikolla asumaan kissojen kanssa.

Perjantaina käyn hakemassa äidiltä matkalaukun ja viikonloppuna katson vähän mitä otan mukaan.

Lauantaina olemme menossa syömään äidin ja Sirpan kanssa kiinalaiseen. Sunnuntaina olisi Linnanmäkipäivä, mutta Christian ei ole lämmennyt ajatukseen, eikä Lintsi nyt pahemmin houkuttele minuakaan.

No comments: