15.4.08

77 minuuttia ja 6 sekuntia

takana ja onneksi. En lopussa enää tiennyt miten päin olisin. Christiankin alkoi kypsyä. Hän luuli, että katson You Tubesta jotain pilapätkää, mutta tosiasiassa kuuntelin luentoa Japanin politiikasta. Aihe ihan jees, mutta esityksessä toivomisen varaa. Miksi ihminen, joka puhuu englantia jyväskylän murteella, japanilaisella twistillä laitetaan ylipäätään pitämään luentoa englanniksi. MIKSI?! OI MIKSI?
Tämä oli toinen luento, jota oli ihan hemmetin vaikea seurata, kun ei tahtonut saada puheesta selvää. Jos pitää olla luennot englanniksi niin ne voisi pitää ihminen, joka sitä osaa jossain määrin puhua.

Muutamat luennot vielä jäljellä. En tiedä ehdinkö kuunnella ne kaikki. Voi olla, että perjantain tentti jää välistä.

Huomenna pitää raahautua opinahjoon "pakolliselle" luennolle. Ei se pakollinen ole, mutta se korvaa yhden tehtävän, joten sinne pitää mennä vaikka ryömien.

Nyt rentoudun kirjan parissa. Kävin tänään kirjastossa ja lainasin pari viihteellistä kirjaa ja pari matkaopasta. Millonkohan mun kesäloma on? Olis kiva pikku hiljaa tietää..

2 comments:

petrabar said...

jösses. kuulostaa jännältä noi luennot, voi keskittyä kaikkeen muuhun kuin olennaiseen, mikäs sen kätevämpää..

mites, liikeneekö budjetista björkinkokoinen lovi?

Eveliina said...

Todellakin, siinä aloin miettiä yhtä jos toistakin. Luento olisi ollut todella hupaisa, jos se ukkeli olis pitänyt sen alasti.

Aika hintavat on ne liput. Nyt on kovin tiukkaa rahan kanssa, joten epäilen, että jää multa väliin.