2.11.08

Halloween party

Tässä kuvia meidän Halloween juhlista -08. Nämä olivat neljännet Halloweenit jotka olemme järjestäneet yhdessä ja ne saattavat jäädä viimeisiksi. Uskon, että kaikki vieraamme tarvitsevat ehkä vuosia toipuakseen Halloween -08 traumasta. Olen pahoillani, kumpa vain olisimme tienneet.

Tässä kuvia eiliseltä.















Tässä kuvassa kiteytyy koko eilisilta. Tämä kuva herättää varmasti katkeran suloisia muistoja kaikissa paikalla olleissa.



Tämä näky on varmasti syöpynyt ikuisiksi ajoiksi meidän kaikkien verkkokalvoille ja tajuntaan, jopa siinä määrin, että heräämme hikisinä vielä monina tulevina öinä, piiloudumme aina pipopäisen miehen nähdessämme ja vessan loisteputken vilkahtaessa päälle tahdomme paniikin omaisesti juosta karkuun.

Sokerina pohjalla:

4 comments:

Unknown said...

Hienot juhlat, mahtavaa seuraa, hyvää ruokaa... voiko muuta toivoa? Oikeasti, suurkiitos teille, eihän se ollut kamalaa ollenkaan. Täytyy vaan varoa loisteputkia kenties loppuelämän :)

Kiitos ja HALAUS!

Tuija

Eveliina said...

Kiitos teille. Nyt eilisestä pystyy jo repimään huumoria. Olihan se aikamoinen ilta. Hehe

Haleja sinne myös

petrabar said...

Kiitos ikimuistoisista juhlista, hyvin kirjoitettu teksti, meinas pissat tulla housuun... ;) Rima on tosiaan aika korkealla jos pitäisi järjestää vastaavantasoista ohjelmaa....

Mutta tosiaan nyt jo naurattaa ja yökin meni ilman painajaisunia, taisi väsyttää niin paljon,kun vasta reippaasti viiden jälkeen olin kotona...
Ensin taksijonossa reilu puoli tuntia ja siellä olisin varmaan edelleen jos en olisi kävellyt kotiin, sen verran hitaasti niitä takseja tuli...

May the force be with us!!

Eveliina said...

Pääsit sitte nopeammin kotiin kuin me. Oltiin vasta neljän pintaan himassa. Eli jonotettiin ihan hemmetin kauan ja oli kylmä.

Tänään tulee muuten Piiri.