25.11.09

Loppu häämöttää


Huomenna luvassa kypsyyskoe ja perjantaina on viimeisen raportin deadline. Periaatteessa, jos oikein jaksan rutistaa ja raapustaa raportin valmiiksi jo huomenissa, niin leikki olisi loppu (siis opinnot, ainakin toistaiseksi). Kuitenkin nälkä on kasvanut syödessä ja kipinä jatko-opiskeluun kytee. Nauttinen kuitenkin ensin vapaa-ajasta, jota minulla ei ole pahemmin ollut viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana.

Työrintamalla horisontissa häämöttävät uudet haasteet, joista kuulen enemmän joulukuun alussa.

Kotona leppoisa elämä pienessä eläintarhassamme on sujunut mukavasti. Nika ja kissat tutustuvat toisiinsa ja Pörri on jo osoittanut leikkimieltä ja uteliaisuutta. Vielä ne eivät kuitenkaan nuku vierekkäin, eivätkä ole takaa-ajoja lukuun ottamatta leikkineet keskenään.

Olen tänään taas juossut pää kolmantena jalkana kouluun (turhaan), joten nyt rentoudun loppuillan. Huomenna on pakko mennä kouluun jo kahdeksaksi, koska penteleet olivat sulkeneet opinnäyteliimaamon jo klo 18. Eilen se olisi vielä ollut 19.30 asti auki. Luonnollisesti ohjeet päivittyivät tänään. Huomenna paremmalla onnella uudestaan.

Nyt unelmien poikamiestyttöä katsomaan. Telkkua ei olekaan tullut ihan hirveästi katsottua viime aikoina.

Yritän nyt alkaa päivittää blogia vähän useammin. Lisää juttuja huomenna.

1 comment:

Anonymous said...

jee, olipa kiva lukasta kuulumisia.-m-