27.11.09

Sataa ja sataa

Eikö tämä harmaus voisi jo hellittää, sataisi vaikka välillä lunta.

Tänään nukuin pommiin. Heräsin kahdeksalta ja päätä särki. Särky ei ole päivän mittaan hellittänyt ja odotan jo kovasti kotiin pääsyä.

Onneksi sain eilen palautettua viimeisen projektityön ja siivottua, joten tänään ei tarvitse tehdä mitään.

Huomenna alamme ehkä tekemään kylpyhuoneremonttia. Laatat hankimme viikko sitten. Ensin vanhat laatat ja muut kalut pitää repiä irti. Sitten ihmetellään mitä alta löytyy vai löytyykö mitään.

Koulun loppumisen kunniaksi voisin illalla nauttia lasin punaviiniä ruoan kanssa.

2 comments:

petrabar said...

toivottavasti pystyit nauttimaan punkkua ja hedari on hellittänyt, taidan itsekin kaataa itelleni kuoharilasillisen :)

emmin kaverin kotkan cockerspanieli oli eilen syönyt kolmen kilon ruokapakkauksen ja sontinut koko asunnon täyteen, oli hieman ollut vatsa pinkeenä! tämä samainen tapaus on aiemmin syönyt tupakansytyttimiä ja tullut butaanihumalaan(?) jolloinka tilanne oli lauennut siihen, kun poliisi soittaa kotkan työpaikalle kun koira pitää niin kovaa menoa yksin kotona..... ja viikon päästä sinne tulee toinen cockeripentu, niiden nimet on mirkku ja pirkko :D

Eveliina said...

Kyllä otin pari lasia salaatin kanssa. Pääsärky loppui kotimatkalla. Toivottavasti pysyy myös huomenna poissa.

Onpa villiä meininkiä spanielin kanssa. Paskashowlta ei meilläkään ole vältytty, mutta mitään ihan hirveän dramaattista ei ole tapahtunut. Nika ei osaa pyytää ulos, kun hätä yllättää, vaikka sen kanssa kyllä käydään lenkillä ahkeraan. Jos yöllä tulee hätä, niin se tekee hädän matolle tai sanomalehdelle.