8.3.10

Kipeänä kotonaHeräsin aamulla tukkoiseen nenään ja kipeään kurkkuun. C:n flunssa tarttui lopulta minuun, vaikka olin varma etten sitä saa. Vielä eilen oli ihan terve olo.

Koko viikonloppu meni pakatessa tavaroita ja nyt asunto on täynnä pussia ja laatikkoa. Olohuoneessa ei pääse enää kunnolla liikkumaan. Huomenna voimme hakea avaimet ja alkaa viemään tavaroita. Toivon, että tauti ei tästä enää pahenisi. En voisi olla huonompaan aikaan kipeänä. Kaiken lisäksi Nikan vatsa on vieläkin sekaisin joten olemme menossa eläinlääkäriin keskiviikkona.

3 comments:

Anonymous said...

parane pian! Toi on niin tavallista, että just silloin tulee pipiksi kun huonoiten sopisi. K:n vapaaviikko on nyt vietetty, mukavaa oli ja onneksi loppuviikosta oli hienot ilmat. Tänään aamulla kävimme ultraamassa uusinta perheenjäsentä, kaikki hyvin siellä (muttei vahingossakaan vilautellut eli emme siis tiedä sukupuolta, höh). -m-

Eveliina said...

No voihan nenä. Nyt joutuu sitten keksimään kahdet nimet. Onko jo monta nimeä ehdolla?

Tuutte sitte käymään meijän uudessa kodissa!

Anonymous said...

kummallekin versiolle on jo nimet tiedossa. Haluisin vaan päästä maalaushommiin tonne pikkumakkariin, toisaalta ajattelemani värit (vaalean vihreä tai keltainen) sopii mielestäni sekä tytölle että pojalle. Lisäksi olemme päättäneet maalata keittiön ja takan taustan. Ei me pitkään osata olla remppaamatta :o)
Tulemme toki vierailulle uuteen kotiin. Hirveesti tsemppiä muuttoon!
-m-