11.3.10

Muutto lähenee


Muutamme ylihuomenna, mutta olemme molemmat vielä kipeitä. C lähti kesken päivää töistä käymään lääkärissä. Hän sai huomisen sairaslomaa, mutta töissä on niin kiire, ettei olisi varaa olla sairaana. Minulla on jo hieman parempi olo, vaikka aamulla oli vielä lämpöä.

Voi olla, että lauantaina ei vielä ihan kaikkea saada muutettua. Tärkeää on saada isot huonekalut ja painavat jutut vietyä. Meillä on periaatteessa vielä ensi viikkoa aikaa viedä tavaroita. Olisi tietysti kiva, ettei joka ilta tarvitsisi ajella edestakaisin. Lauantai aamulla viemme kissat ensimmäisenä uuteen osoitteeseen ja jätämme ne makuuhuoneeseen muuton ajaksi. Nika pääsee äidin luo hoitoon. Olisi ollut hyvä viedä se tutustumaan uuteen kotiin etukäteen, mutta en tiedä ehdimmekö enää.

Nika kävi eilen eläinlääkärissä. Sillä on ollut ongelmia vatsan kanssa jo jonkun aikaa. Nikalle määrättiin antibioottikuuri ja ruokaa, joka sopii ruoansulatusongelmista kärsiville koirille. Antibiootti on selvästi auttanut. Viime yönä ei tarvinnut lähteä ulos kesken unien.

No comments: