16.4.07

Hammaslääkäri

Huomenna on pakko mennä hammaslääkäriin. Hammasta alkoi tänään särkeä ja oli pakko ottaa särkylääkettä, kun sitä jomotti niin paljon. Sain peruutusajan onneksi jo huomispäiväksi. Muuten olisin joutunut Ruskeasuon päivystykseen jonottamaan useiksi tunneiksi.



Olen vanhemmiten alkanut kammota hammaslääkäriä. Kaukana ovat ne kivat hammaslääkärikäynnit, kun kouluhammaslääkärillä käydessä sai leluja ja tarroja, sekä opeteltiin harjaamaan hampaita hammashoitajan opastuksella. Hammashoitajalla oli sellaiset suuret muoviset hampaat, jota hän harjasi isolla hammasharjalla. Sen jälkeen pureskeltiin punaisia tabletteja, joiden avulla näki mitkä kohdat olivat jääneet pesemättä. Silloin ei poraaminen sattunut yhtään, eikä tarvinnut puuduttaa.

2 comments:

Anonymous said...

tämä hammaslääkäri näyttää epäilyttävästi george w. bushilta!!

Eveliina said...

Jeh. Takana ehkä hirveimmät 13 tuntia elämässä. Tuska on ollut ihan sietämätöntä siitä lähtien kun puudutus eilen hammalääkärin käsittelyn jälken lakkasi vaikuttamasta. Olen popsinut buranaa ja panadolia varmaan viikon annoksen tässä ajassa.
Yöllä pystyin nukkumaan 2 tuntia kerralla ja sitten oli pakko ottaa taas särkylääke.
Kaupungin hammaslääkäri mokasi mun hampaan jollakin tapaa ja nyt olen menossa uudestaa vastaanotolle, mutta tällä kertaa yksityiselle. Saa nähdä miten kestän vielä tämän yhden tunnin.