20.2.08

"Loma"viikko menossa

Nyt on hiihtoloma koulusta, mutta yhtään sen vähemmällä en ole tällä viikolla päässyt. Joka ilta töiden jälkeen olen istunut iltaa nenä kirjassa nimeltä Aasian kaupunkivaltioiden historia. Kirjasta ja luennoista on maanantaina tentti. Perjantaina pitää myös palauttaa ryhmässä tehtävä essee matkustamisesta Japanissa kautta aikojen. Tällä viikolla, kun ei ole niin paljon tekemistä oli myös tarkoitus tehdä yksi tehtävä, jonka palautus on ensi viikolla. Turhan optimistinen sitä on tämän ajan käytön kanssa, kun nämä illan tunnit eivät tunnu riittävän mihinkään.

Huomenna pitäisi mennä keilaamaan Christianin työkavereiden kanssa. Sinne ollaan jo ilmoittauduttu, joten on mentävä, vaikka opiskella pitäisi.

Kuntopyörää olen polkenut omaksi ilokseni, kun sellainen pari viikkoa sitten hankittiin. Hyvin kulkee ja pylly kiinteytyy. :0)Yläkerrassa on taas menossa tyttöjen iltama. Yhtä kovaa huutavat kuin viime viikollakin. Saa nähdä meneekö yhtä myöhäänkin.

2 comments:

petrabar said...

johan ootta vempeleen hankkineet, siinä mukavasti kissatkin trimmaantuu kun karvat jää pinnojen väliin...

Eveliina said...

Heheh, jeh, tosin pinnoja vehkeessä ei ole. Misut on kyllä uteliaita ja välillä saa olla varovainen ettei ne saa polimesta kuuppaan.

Miuh!