2.2.09

Korjaussarja

Kotiuduin noin tunti sitten. Olin koulussa klo 12 lähtien "töissä" erään seminaarin järjestelytoimissa. Aika meni nopeasti ja tekemistä riitti. Ehdin myös kuunnella parin luennoitsijan lyhyehköt esitykset. Tämä päivä korvaa kurssimme etätehtävän. Vierailta ja rehtorilta tuli kehuja, joten kaikki meni hyvin lukuunottamatta alun noloa tapausta.

Päivä alkoi siis klo 12 rehtorin pitäessä meille järjestelyissä auttaville opiskelijoille lyhyen puheen, koskien käytännön järjestelyjä ja koulua yleensä. Sen jälkeen ihmiset kävivät syömässä ja tapasimme puoli kahdelta aulassa. Siinä vaiheessa huomasin erään kurssimme miespuolisen opiskelijan käyttäytyvän oudosti. Hän käveli epävarmasti ja näytti siltä kuin olisi ollut kunnon kännissä. Seurasin hänen puuhiaan jonkun aikaa ja sanoin yhdelle kurssilaiselle, että tuo on kyllä kännissä tai sitten jotain muuta on vialla. Aika moni alkoi kiinnittää hänen käytökseensä huomiota.

Lopulta opettajatkin huomasivat hänen oudon käytöksensä ja toinen heistä meni jututtamaan herraa. Kyseisen ihmisen piti olla ottamassa vieraita vastaan heti ovella, joten koulu olisi joutunut aika kiusalliseen valoon, jos herran kuntoa ei olisi heti huomattu. Mies polo oli kuulemma jännittänyt niin paljon, että oli ottanut rohkaisu ryypyn. Ihan yhdestä ryypystä ei noin tukevaan pääse. Kaikkea on tullut nähtyä, mutta tämä oli jotain aivan käsittämätöntä. Hävetti hänen puolestaan.

Sellainen päivä on täällä ollut. Huomenna onkin luvassa ranskan tunti, joten päivällä pitää opiskella sitä varten.



Korjaussarja

2 comments:

petrabar said...

tätä on nyt näköjään liikkeellä... :)

Eveliina said...

Jeh, tosin onhan siinä vissi ero olla käppyrässä keskellä päivää koulussa, kuin olla känässä Helsingin yössä...

Pitäs varmaan itekin kokeilla, siis tota jälkimmäistä.