6.2.09

Oma koti kullan kallis


Viikko lähenee loppuaan ja ajattelin kirjoitella kuulumisia ja siten vältellä opiskelua, joka ei tällä hetkellä nappaa sitten yhtään. Muhun on iskenyt laiskuus ja tylsistyminen. Pakko saada jostain pian piristys ja motivaatio ruiske.

Eilen saimme ensimmäisen tarjouksen asunnosta ja kuten arvasinkin se oli niin alhainen ettei välittäjä ottanut sitä edes paperille, no turha varmaan sanoa, ettei me edes tehty vastatarjousta. Katsotaan vielä vähän aikaa mihin suuntaan ollaan asunnon myynnin kanssa menossa. Ei me tätä kenellekään aiota lahjoittaa, koska meidän ei ole mikään pakko muuttaa pois ja tarjolla ei ole yhtään asuntoa, joka edes vähimmässä määrin kiinnostaisi.

Eilen olimme syömässä ja tervehtimässä Kisua äidillä. Kisu parka joutuu tulemaan tänne ylihuomenna ja saa yrittää taas tulla toimeen Pörrin kanssa ainakin maaliskuun loppuun asti.

Nyt yritän ryhdistäytyä ja tehdä kansainvälisen talouden tehtävät loppuun.

5 comments:

Anonymous said...

kyllä asunnolle vielä ostaja löytyy ja tosiaan ei kannata myydä alihintaan. Milloinkas mennään selloon lounaalle? Mukavaa viikonloppua! -m-

Eveliina said...

Minttu! :0)

Miten olisi viikon päästä, siis ensi perjantaina? (13. perjantai)

Viikonloppua!

petrabar said...

vaarinkaan asuntoa ei ole vielä saatu kaupattua... sitäkin on kohta lähemmäs puoli vuotta myyty. tosin sitä on varmaan vieläkin vaikeampi myydä kun on pikkupaikkakunalla...

kunhan ei nyt sentään vanhasen myyntiaikoihin veny..

mutta eiköhän ne tosiaan mene kaupaksi, asioilla on tapana järjestyä! :)

iloa viikonloppuun!

olitteko muuten katsomassa viime lauantaina sen leffan? ja miltä tapakset(?) maistui?

Eveliina said...

Ah, raportti unohtui. Leffa oli semmonen kuin ajattelinkin, mutta silti ihan hyvä, vaikka aika synkkä. Ei minusta Jolie kyllä oskaria siitä ansaitse.

Tapaksia syötiin Amigossa. Siellä oli ihan pirun huono palvelu, hyvä, kun ei tarjoilia sylkenyt naamalle. Tapakset oli hyviä ja samoin viini.

the freelancer's fashionblog said...

Ooh, ootteeks te muuttamassa? Mitä teillä on mielessä, tai siis minnepäin?