1.2.09

Päivän ylläri

Tänään se tapahtui, lähes pahin mahdollinen skenaario mitä voisi tapahtua, jos on myymässä asuntoa.

Istuin olohuoneessa ja tein koulutehtävää. En ollut vielä käynyt suihkussa, koska ei minulla mikään kiire viikonloppuna ole. C oli lähtenyt uimaan. Jonkin ajan päästä ovikello soi ja ihmettelin, että miksi C soittaa kelloa, kun hänellä on kahdet avaimet. Otti minunkin avaimeni, jotta pääsisi katsomaan Kisua, joka on nyt äidin luona hoidossa. Menen avaamaan oven ja siellä seisoo meidän välittäjä. Hän kysyy, että onko liian aikaisessa. Minä siihen, että ai miten niin? No kun on näyttö. Se olikin sitten suurin yllätys vähään aikaan. Nimittäin mistään näytöstä ei oltu sovittu. Päin vastoin. Meillä on tiistaina yksityisnäyttö ja C sanoi, että sovittiin, ettei sunnuntaina ole näyttöä, koska tiistaina on.

No siinä sitten kirosanojen saattelemana pikasiivousta tekemään. Oli onni, että olin lauantaina siivonnut ja imuroinut, muuten täällä olisi näyttänyt ihan kamalalta. No lähdin sitten kimpaantuneena äidille ja välittäjä jäi tänne pitämään näyttöä. Kukaan ei tullut.

C muistaa keskustelun selvästi, eikä näytöstä sovittu. No ehkä tästä eteenpäin välittäjä vähän skarppaa. On nimittäin aiemminkin käynyt niin, että olen lehdestä katsonut monelta näyttö on, kun meille ei ole aikaa kerrottu.



Olisihan tässä voinut käydä niinkin, että olisin ollut suihkussa tai juoksennellut alasti asunnossa, kun välittäjä olisi tullut avaimilla sisään ja pahimmassa skenaariossa hän ei olisi ollut yksin vaan mukana olisi ollut potentiaalisia asunnon ostajia. Eli oli onni onnettomuudessa.

No comments: