2.4.10

Joogaa


Aloitimme eilen joogan Helsingin Astanga joogakoulussa Eerikinkadun harjoitussalissa. Joogailemaan on lyhyt matka, koska sali on viereisessä talossa. Ohjaaja kertoi aluksi joogasta. Harjoittelimme hengitystä ja teimme lopuksi aurinkotervehdys A:ta. Ennen nukkumaanmenoa makasin vielä piikkimatolla.

Lihakset ovat nyt hieman arat, mutta niska ja pää eivät olleet tänä aamuna kipeät. Seuraava tunti on ensi viikolla ja sillä välin voin harjoitella liikkeitä. Jooga eroaa muista urheilulajeista siinä, että se ei ole suorituskeskeistä, eikä siinä pakoteta kehoa. Jo pelkkä oikea hengitys rentouttaa ja puhdistaa kehoa.
Säännöllisen harjoittelun pitäisi parantaa keskittymiskykyä ja lisätä fyysistä ja henkistä joustavuutta. Syvän joogahengityksen ja -asentojen yhdistäminen vaikuttaa usein myös tunnetasoon ja vapauttaa patoutuneitakin tunteita.

Joogan lisäksi olemme etsineet asuntoja kiivaasti, mutta yhdessäkään näytössä emme ole vielä käyneet. Eilen löytyi pari potentiaalista asuntoa, joista toinen sijaitsee aivan P:n naapurissa. Valitettavasti välittäjä ei ole ollut kovin aktiivinen. Hän ei ole vastannut soittopyyntöön, eikä sähköpostiin, joten saa nähdä miten käy.

Töissä on paljon tekemistä ja päivät menevät nopeasti. Nyt pääsiäisenä on tarkoitus vierailla mummin luona ja rentoutua. Kohta menemme Nikan kanssa ulkoilemaan.

No comments: