5.3.08

Kepeätä keskiviikkoa

Nyt oli pakko kirjoittaa, kun en ole taas vähään aikaan antanut kuulua itsestäni. Ei ole hirveästi ollut fiilistä tänne kirjoittaa, kun illat menee esseitä "raapustaessa" eikä runosuoni semmoisen pusertamisen jälkeen enää syki. Tänään sain yhden esseen taas valmiiksi ja huomenna alan jo tehdä seuraavaa ts. tutustun aineistoon, joka käsittää kuutisen kirjaa. No ei niitä tarvitse kannesta kanteen sentään lukea.

Loppuviikon ohjelma on siis tiivistä ja intensiivistä opiskelua, tatska messut lauantaina, mahdollisesti sen lisäksi keilaamista tms. iloista ajanvietettä. Saa nyt nähdä.

C:n vanhemmat tulevat yöllä Thaimaasta, missä ovat viimeiset kaksi kuukautta nauttineet kesästä ja auringosta.

Nyt on telkku auki ja mitäs sieltä tuleekaan, G-piste. Joo joo. Kestääkö tätäkään ohjelma edes viittä minuuttia. Lässyti lää. No ei kestä ei. Taitaa olla aika käpertyä peiton alle ja lukea hieman viihteellistä kirjallisuutta.

1 comment:

Mr. Hall said...

I don't speak Finnish, but I've been to Finland and love your country. Anyhow, with all of your cat pictures, I thought you might like to check out catsthatlooklikehitler.com It is a pretty funny site for funny hitler-looking cats. Check it out if you like.