24.6.08

Eka päivä töissä

loman ja saikun jälkeen. Olin pihalla kuin lumiukko lähes koko päivän. Ehkä huomenna pääsen hommiin sisälle. Olin kyllä niin hyvällä tuulella koko päivän, etten muista milloin olisin ollut. Stressi oli todella kadonnut. Toivottavasti pystyn olemaan näissä fiiliksissä jäljellä olevat 8 päivää.

Sain muutettua myös sukunimen ja sähköpostiosoitteen, vaikka sitten kävikin niin, ettei ulkoa lähetetty posti tullut enää läpi kummallakaan vanhalla tai uudella nimellä. Täytynee huomenna tehdä asialle jotain.

Tänään on ollut taas sateinen päivä. Missä viipyvät kesäisen aurinkoiset ja helteiset päivät??? Saksassa on parhaillaan 30 asteen perinteinen helle. Toivottavasti on myös sitten kun me sinne pääsemme.

Ihana rentoutua loppuilta kotona. Luen varmaan kirjaa.



Telkusta tulee tuskin mitään. En ole varmaan viikkoon töllöä avannutkaan. Eilen piti katsoa yksi uusi sarja, mutta se unohtui.

Mitäs muille ihmisille kuuluu? Peen kuulumiset tiedänkin, entäpä meidän juuri lisääntyneet ystävämme? Heillä lienee kovasti puuhaa vauvojensa kanssa.

1 comment:

Anonymous said...

Hyvää tänne kuuluu! Tiitsu nukkuu päikkäreitä juuri, neljän korvilla pitäisi uskaltautua Selloon ostoksille koko perheen voimin, hui kun jännää :o) Onnex noi rauhottimet kulkee näppärästi mukana, aion työntää tissin ukkelin suuhun vaikka keskellä prisman kassajonoa jos on tarpeen...
-m-