12.6.08

Vaaleanpunaista, omenanvihreää ja valkoista


Viime aikoina on ollut niin kovin hiljaista, eikä oikein mitään ihmeellistä tapahdu. Ei sillä, että pitäisi tapahtuakaan ja onhan tässä kyllä aika rauhallista elämää vietettykin ja syystä.

Raportointi on siis jäänyt vähille. Tänäänkään ei nyt mitään merkillistä tapahtunut. Lähdin kuitenkin ihan keskustaan asti ostoksille. Agendakin oli selvillä. Vietin puolisentoista tuntia askarteluliikkeessä hypistellen kartonkeja, pahvia, papereita, silkkinauhoja ja ties mitä söpöä ja nättiä. Mukaan tarttui juuri ne mitä lähdinkin hakemaan väreinä vaaleanpunainen, omenanvihreä ja valkoinen. Huomenna riittääkin sopivasti tekemistä näiden tuotteiden tiimoilta. Tapasin C:n keskustassa töiden jälkeen ja hänkin teki muutaman välttämättömän hankinnan. Päivä oli siis äärimmäisen antoisa.

Ikävä kyllä junat eivät kulkeneet ja jouduimme ahtautumaan bussiin, joka oli täpötäynnä. Onneksi matka meni aika joutuisasti.

Nyt on semmoinen tunnelma, että saatan jopa uudistaa blogini värityksen ihan kesän yms. kunniaksi. Katsotaan minkämoista väriä tänne keksin laittaa.

1 comment:

petrabar said...

hot hot hot!

pink is never wrong!!!