3.10.08

Ihanaa perjantai!


Perjantai on koittanut jälleen, vaikka eivät päivät kovin paljon toisistaan eroa näin vapaalla ollessa.

Tämä viikko oli aika kiireinen. Olin joka päivä Intensive Chinese business kurssilla, jonka ensimmäinen osa eli tämä viikko oli kulttuuri ja historia painotteinen. Opettajamme oli tullut Kiinasta asti luennoimaan Pekingin yhdestä parhaasta yliopistosta. Meillä oli myös keskusteluja esim. kiinan maitokriisistä ja köyhyyden vastaisesta taistelusta Kiinassa. Kurssi oli mukavaa vastapainoa pakollisille kursseille, jotka eivät aina jaksa kiinnostaa ihan kympillä.



Kurssin järjestävä suomalainen opettajamme oli hieman pettynyt, koska puolet ilmoittautuneista ei tullutkaan kurssille. Meitä oli vain seitsemän ihmistä kurssilla ja me kuulemma pelastimme koulun maineen pysymällä mukana alusta loppuun. Minä kirjoitin vielä kiinalaiselle opettajallemme sähköpostin, jossa kiitin häntä kurssista. Hän oli kovin iloinen viestistä. Ehkä joskus tapaamme vielä Kiinassa hän kirjoitti.

Toinen osa tästä kurssista on myöhemmin. Tänään olin koulussa jo klo 9 klo 14 asti, jolloin lopetin tentin rustaamisen. Ensi viikko on taas normi viikko. Muutamia tehtäviä pitää jo viikonlopun aikana tehdä.

No comments: