22.10.08

Lukutoukka

Viime päivät olen viettänyt nenä kirjassa ja loppu viikko menee samaa rataa. Harvinaisen kiireinen viikko "syysloma" viikoksi. Huomenna olisi tentti. En ole ehtinyt lukea riittävästi, joten täytyy katsoa kysymykset ja päättää sitten osaako riittävästi ja ryhtyykö kirjoittamaan vastauksia.

Työpsykan kirjaa aloitin lukemaan myös tänään. Ekat 50 sivua sain luettua tässä illan tunteina. Aiheena oli työuupumus ja työstressi. Oman kokemuksen vuoksi aihe oli helppo sisäistää ja mielenkiintoinen. Kirjassa käsitellään siis työhyvinvointia ja loppu osassa myös perhe-elämän ja työn yhdistämista. Kirja on täynnä erilaisia malleja ja teorioita. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Toivottavasti maanantaina alkava kurssikin on yhtä hyvä.

Koska alkuviikko on mennyt lukiessa eikä nyt mitään kovin kummalista ole sattunut ei minulla ole erityistä kerrottavaakaan. Hengissä ollaan, vaikkei tänne nyt kovasti ole tullut postattua.

Ensi viikonloppuna siirrytään talviaikaan. Sekin pääsi yllätttämään. Aika kuluu niin nopeasti. Christianin synttäritkin ovat ihan nurkan takana. Lahja pitäisi vielä keksiä.

1 comment:

petrabar said...

tsemppiä lukuihin, vaikka vähän pöhköä että syys"lomalle" tungetaan kauheasti hommaa....

oletko kutsunut piian halloweeneihin?

mulla on asu(steet) vielä hankkimatta:(