18.11.06

Sateinen lauantai

Olen ollut tänään hyvin aktiivinen. Sain aamupäivällä siivottua, jonka jälkeen kävimme kaupassa. Christian haravoi pihaa ja minä kirjoitin yritystoiminta kurssin projektityötä aiheena markkinointi. Uudet naapurit kutsuivat meidät kahville, joten kävimme heillä juomassa kupposet ja rupattelimme. Uudet naapurimme ovat oikein mukavia.
Kotiin tultuamme teimme ruokaa, joka jälkeen jatkoin projektityön kirjoittamista puoli kymmeneen illalla. Sain kirjoitettua kolme sivua ostopäätöksenteosta, ostajatyypeistä ja aloitin segmentoinnista kirjoittamista. Huomenna täytyy kirjoittaa segmentointi osio loppuun, sekä sen lisäksi vielä markkinoinnin kilpailukeinoista. Aihe on onneksi todella mielenkiintoinen.

Eilen tapasimme keskustassa töiden jälkeen ja menimme syömään Banana Leafiin Eerikinkadulla. Ruoka oli oikein maittavaa. Kävimme sen jälkeen vielä ostamassa joogamaton. Ajattelin testata joogaamista täällä kodin rauhassa, kun en enää nykyisin ehdi salille.
Olin illalla todella väsynyt. Mennyt viikko oli rankka. Koulussa olin neljänä iltana peräkkäin, joista maanantaina ja keskiviikkona neljästä puoli yhdeksään. Loppukiri on nyt edessä, kun tenttiin lukemiset ja projektityöt pitäisi ehtiä jossain vaiheessa suorittaa. Enkun toinen sanakoe on myöskin maanantaina, joten siihenkin pitäisi ehtiä lukea huomenna. Huomenna pitäisi ehtiä myös tehdä kansantalouden kolmas ja viimeinen etätehtävä. Tehtävä on koroista ja niiden vaikutuksesta valitsemaani yritykseen. Huomenna on siis erittäin mukava rupeama taas edessä. Tänä viikonloppuna ei hirveästi ole päässyt tai tuskin pääseekään rentoutumaan.
Ensi viikonloppuna tilanne ei varmaankaan hirveästi poikkea tästä, sillä silloin pitää lukea tenttiin ja tehdä englannin ryhmätyötä.
Joululoma on nyt erittäin tervetullut. Talviloma toiveenkin jo esitin. Jos se menee läpi, olen lomalla tammikuun ensimmäisen viikon. Viimeksi pidin talvilomani samaan aikaan. Uutta vuotta tuskin juhlimme Lontoossa kuten viimeksi, vaan todennäköisesti ihan täällä kotosalla. Estelle ja Mattkin lähteävät jouluksi ja uudeksi vuodeksi Thaimaahan.

Pörrillä oli taas eilen kohtaus. Se oli täysin samanlainen, kuin viimeksi, paitsi että tällä kertaa Pörri oksensi. Kohtaus ei kestänyt kauaa. Ennen kohtausta se säikähti, joten epäilin sen voivan johtua siitä. Äiti oli täällä silloin ja hänkin näki kohtauksen. Jotta saataisiin selville mistä se johtuu pitäisi Pörri viedä Aisti-klinikalle. Tutkimukset maksaisivat n. 600 euroa, mutta koska minulla ei ole tällä hetkellä edes varaa joka päiväiseen elämiseen, en voi harkita tutkimuksen tekemistä.
Täytyy nyt toivoa, että kohtauksia ei tulisi, ainakaan kovin usein. On hirveää, kun ei tiedä mitä voi tehdä ja näkee, että toinen hädissään.



Kaunis Pörriini helmet kaulassa.

No comments: