6.11.06

Vastaus Hesburgerista

Sain lopultakin vastauksen Hesburgerista. Tässäpä tämä:

HEI!

Paljon kiitoksia palautteestanne. Palaute on meille tärkeää, jotta voimme kehittää toimintaamme. Tavoitteenamme on toimia samalla tavalla kaikissa ketjun ravintoloissamme, valitettavasti emme ole pystyneet siihen Teidän vieraillessanne ravintolassamme.

Olen todella pahoillani, että vierailunne Vermonportin ravintolassamme ei ollut onnistunut. Tällaista ei pitäisi tapahtua, olemme keskustelleet henkilökuntamme kanssa asiasta, etenkin asiakaspalvelussa olleiden kanssa. Autokaistan linja oli jostain syystä jäänyt päälle. Asiakaspalvelussa ollut henkilö on pahoillaan asiasta ja vastedes tarkempi. Yritämme kouluttaa henkilökuntaamme, jotta koko ravintolan -ja koko ketjun- henkilökunta pystyisi toimimaan samoin, jotta asiakaspalvelu olisi joustavampaa ja asiakaslähtöisempää.

Paljon kiitoksia palautteestanne vielä kerran!


Toivomme näkevämme Teidät Vermonportin ja muiden ravintoloidemme asiakkaanamme myös jatkossa.


Mitä olette mieltä? Tyydynkö tähän vastaukseen? Minusta selitykseksi nöyryyttävään kohteluun ei riitä, että "autokaistan linja oli jostain syystä jäänyt päälle". Se ei selitä sitä kohtelua jonka saimme. Kyse ei ollut yhdestä lausahduksesta, vaan pitkästä vuoropuhelusta näiden Hesburgerin apinoiden kanssa.

En odottanut saavani tällaista vastausta Suomen johtavalta hampurilaisketjulta. Vähemmälle puolustelu ja tilalle korvaus aiheutetusta kärsimyksestä. Heillä on vielä paljon opittavaa!

Nim. Kitkerä entinen asiakas

2 comments:

Anonymous said...

Yeah, dumb that shit! Instead visit my place...

Eveliina said...

Ronald, my man!
Katsastimpa vielä tarkemmin kuka tuon vastauksen oli kirjoittanut, yllätys, yllätys vastaus tuli suoraan Mäkkylän Hesestä. Eipä enää yhtään ihmetytä vastauksen lapsellinen ja puolusteleva asenne. Otan seuraavaksi yhteyttä korkeampiin tahoihin. Heitä varmaan kiinnostaa minkälaisia asiakaspalvelioita henkilökunnasta löytyy. En nyt oikein tiedä kumpi ärsyttää enemmän tuo itse tapahtuma vai siihen saamani vastaus.