18.3.07

At Colorado

Yesterday we ate at Colorado. The food was pretty good but the service was not.

Teija


Petra


Miina


Petra's portion, can't remember what she had. Some sort of steak.


Miina's portion..


..and mine. Me and Teija had Caesar's steak. It was very good except there was a bit too much dressing. It was a huge portion.



Coloradosta: en ollut aiemmin käynyt kyseisessä paikassa. En edes silloin kun se oli vielä vanhassa paikassaan lähellä kauppatoria. Nyt päätimme ruokailla siellä, kun se kerran oli muuttanut uusiin tiloihin Forumiin. Ruokalista vaikutti hyvältä sitä netissä selatessani. Samantapaista ruokaa on tosin tarjolla hyvin monessa muussakin paikassa, kuten Memphiksessä, Amarillossa, Cantina Westissä jne..

Paikka oli todella täynnä ja hyvin ahdas. Pöydät olivat lähellä toisiaan ja tarjoilijoilla oli selvästi vaikeaa liikkua siellä. Meitä tarjoilemaan tulleella nuorella naisella oli selvästikin asenneongelma: Ei hymyn häivää, ei kuulunut kertaakaan ole hyvä tai kiitos. Häntä selvästi otti päähän olla siellä töissä ja tuli sellainen olo, että häntä otti päähän tarjoilla meille.
Jos asiakasta alkaa ahdistaa ravintolassa olo tarjoilijan takia voidaan selkeästi sanoa, että palvelua on hyvin huonoa, eikä kyseinen asiakas tule enää ikinä siihen paikkaan uudestaan. Näin voin rehellisesti nyt todeta. Minä en enää ikinä tule Coloradoon menemään.

Hyvät ravintolatyöntekijät ja omistajat tässä teille pieni vinkki: ruoka on ihan hyvää ja annoksen kootkin kohdallaan todella monessa paikassa, joten siinä tapauksessa asiakkaista pystytään kilpailemaan ravintolan tunnelmalla, sisustuksella, palvelulla eli sen nopeudella, ystävällisyydellä, kohteliaisuudella ja sillä pilkkeellä silmäkulmassa, joka kertoo asiakkaalle, että tässä paikassa viihtyy henkilökunta ja sitä kautta myöskin asiakkaat. Jos ja kun tämä puoli ei ole kohdallaan asiakkaat lähtevät muualle. Ravintola-alalla on kova kilpailu ja tällaisella palvelulla ei kyllä kovin kauaa pinnalla pysytä.

Pisteenä iin päällä tällä reissulla oli jäätelöannos, jonka tilasimme ja jota odottelimme puolituntia. Lopulta se tuli, mutta mitta ehti sitä ennen täyttyä, joten se matkasi takaisin keittiöön ja me tiskille maksamaan, koska laskua olisi saanut odotella seuraavat puolituntia lisää.

Se oli siis ensimäinen ja viimeinen kerta Coloradossa minulle.

4 comments:

Anonymous said...

kyllä ollaan kauniita :)

Unknown said...

kunnon annokset kuvassa! eipä kannata siellä vierailla, jos kerran samaa ruokaa tarjoillaan niin monessa paikassa.
/Tanja

Eveliina said...

Juuh, bjuutiful!

Eveliina said...

Heippa Tanja, kiva saada sunkin kommentteja mun blogiin! Jipiii! :0)