14.3.07

I need a break


Today I have been feeling like I'm not going to make till May 15th.

My day started with a headache that lasted almost until the end of the working day. I had pretty busy day at work and I'm continually learning new stuff as I have changed my work assignment. Learning at work, at school, at weekends, after the work and after the school. I have to say that I'm totally exhausted. I'm just waiting the easter break. After that it is not so long until the summer break starts.

If I can just handle this all till then..

2 comments:

Minna said...

Heippa. Jos jotain tuosta omasta tradenomi-opiskelurutistuksesta työnohessa muistan niin sen, että välillä tuntui ettei todellakaan jaksa ja että kaikki kaatuu päälle, eikä loppua näy. Mutta usko mua, kun jaksat tämän ajan ohi niin kyllä se siitä. Kesä tulossa ja aurinko, lämpö jne. ja tosiaan vielä pääsiäinenkin välissä. Tsemppiä! Minna

Eveliina said...

Moikka Minna, kiitos kannustuksesta.

Tiukkaa tekee kyllä tällä hetkellä, mutta kaipa tämä tästä. Viikonlopuksi taas luvassa pari laskentatoimen tehtävää ja tämän päivän tunnilla sai taas pinnistellä kaikin voimin, että pysyi kärryillä. Väsyneenä ei oikein jaksa keskittyä. Eipä tässä nyt enää paljoa ole jäljellä. Täytyy vaan yrittää kovasti.