11.12.07

This years Christmas tree?



Viikko lähenee loppua. Ihanaa! Huomenna on rahoituksen ryhmätyön esitys. Aiheenamme Suomen pankkimarkkinat. Power Pointista tuli ainakin todella hieno. C vähän avitti ulkoasun suunnittelussa.

Lauantaina on logistiikan ryhmätyön esitys ja vika tunti. Logistiikan ryhmätyöt ja koko kurssi on ollut yksi kaikista rasittavimmista kursseista ikinä. Ei että aihe olisi jotenkin vaikea, mutta kun se on tökkinyt alusta alkaen niin pahasti. Lauantain ollessa ohi on aika juhlia.
Logistiikan tentistä tuli muuten nelonen, oikeuden molemmista tenteistä neloset ja kurssista neljä. Kestävä kehitys ja yhteiskuntavastuu kurssi neljä. Kiinan arvosananaa en ole vielä saanut, en myöskään logistiikan lopullista. Toimivasta työyhteisöstä pitää tehdä uusintatentti, joka on vasta ensi vuonna. Rahoituksen tentti on ensi maanantaina. Vielä kun jaksaisi siihen puristaa.

Hyvin on siis mennyt tämäkin lukukausi.

Ahkerasti opiskelleena ja edelleen nälkäpalkalla ahertavana ihmisenä ansaitsen itselleni jotain kivaakin välillä. Onneksi on ihana mummi, joka muisti minua jouluna rahallisesti. Hänen ansiostaan voin mennä kampaajalle. Olen varannut ajan perjantaiksi.

Ensi tiistaista alkaa joululoma ja aion todella nauttia siitä. Vihdoinkin on aikaa lukea muutakin, kuin tenttikirjoja. Iltaisin voi vaikka avata tv:n ja löhötä sohvalla tai tehdä jotain muuta täysin turhaa.

Ei enää montaa päivää jäljellä...

No comments: