31.12.07

Uuden vuoden aatto Budapestissa

Heräsin aamulla jo puoli kahdeksalta. Christian kävi aamulla "pelottelemassa" korealaisperhettä hotellin saunassa jonka jälkeen menimme syömään aamiaista. Aamiainen on erittäin hyvä ja monipuolinen. Löytyy kaikkea mitä aamulla saattaa haluta syödä ja myös sellaista mikä ei ehkä ihan heti herättyä maita.

Koko päivän vietimme kävellen Pestin puolella. Löysimme luonnollisesti parhaat kaupat heti kättelyssä ja tulihan sitä sitten kaikenlaista ostettuakin. Täälläkin on nyt alennusmyynnit käynnissä, joten erittäin huokeita vaatteita täältä löytyy. Kenkiä en vielä onnistunut löytämään, mutta ehkä sitten keskiviikkona, kun kaupat ovat taas auki. Tänään kaikki kaupat menivät klo 14 kiinni.

Täällä on satanut koko päivän lunta ja aamulla oli kova sumu.

Palasimme hotelliin noin tunti sitten ja pyysimme respaa suosittelemaan meille jotain hyviä ravintoloita. He näyttivät meille paria uuden vuoden menuta, jotka olivat molemmat reilusti yli sata euroa per nenä. Päädyimme unkarilaiseen ravintolaan, jossa ei ole erityistä uuden vuoden menuta, mutta hinnat ovat vähän enemmän kohdallaan. Meillä on sinne varattu pöytä klo 20.

Täytyy alkaa nyt valmistautumaan iltaan. Vuoden vaihtumisen juhlintaan ostimme pullon paikallista kuohuviiniä.

Tällainen oli aamulla näkymä ikkunasta.

2 comments:

petrabar said...

jösses, mikä nakki!!

Eveliina said...

Hehe, komea oli ja maittava. Nyt tästä lähdetään taas syömään.

Tui tui