31.1.08

Tähän asti tapahtunutta Eveliinan elämässä


Olen tehnyt oman henkilökohtaisen ennätyksen siinä kuinka usein päätä voi viikon aikana särkeä ja kuinka monta migreenikohtausta yhteen viikkoon saa mahtumaan.

Viikon sisään mulla on nyt kolmas migreenikohtaus menossa ja niiden välissä on ollut "tavallista päänsärkyä", joten niitä päiviä kun päätä ei ole särkenyt on aika vähän. Tästä aiheesta ja vähän muustakin kirjoitin tänään lääkärille. Hän on lomalla, joten saan vastauksen / soittelen hänelle ensi viikolla. Aiheeseen liittyen olisi paljonkin sanottavaa, mutta katson tällä hetkellä järkevämmäksi olla ihan hiljakseen.

Tällä viikolla ei onneksi ole ollut koulua tai olisi eilen, mutta olin konsertissa. Myös mitään tehtäviä ei ole erääntynyt, enkä varmaan olisi niitä pystynyt edes tekemään. Tenttiin sain luettua noin 15 sivua, sitten särky kävi liian kovaksi.

Olo on kyllä taas semmoinen, että kohta olen jossain parantolassa. Syksyllä oltiin hyvin lähellä täydellistä romahdusta. Toivottavasti nyt ei tarvi mennä ihan niin pitkälle. Vielä kun vähän jaksaisi, ei ole kovin paljoa jäljellä enää. Siitäkin aiheesta myöhemmin lisää.

Nyt on aika vähän kerrottavaa, kun kaikki isot asiat on semmoisia mistä en vielä voi puhua. Ne on kyllä hyvin positiivisia asioita. Lupaan, että tilitys tulee myös niistä negatiivisista asioista ennemmin tai myöhemmin, kun aika on kypsä.

Eilen olin siis konsertissa, josta sain otettua kokonaista kaksi kuvaa. Sitten hyytyi kameran patterit. Konsertti oli hieno, mahtava ja upea. Tykkäsin kovasti. Tänään olinkin sen ansiosta iltapäivään asti hyvällä tuulella. No enpä ole enää.

Nyt täytyy piristää itseä hyvällä ruoalla ja sitten lukea Kiinan ja Japanin kulttuurihistoriasta. Pari luentoa pitää myös kuunnella islamista. Nyt on alkanut uusi verkkokurssi, johon pitäisi tutustua. Tekemistä riittää. Toivottavasti lääke pitää isomman säryn poissa.

No comments: