1.1.08

Yesterday's celebration

Eilinen uuden vuoden juhlinta alkoi meidän osaltamme illastamalla unkarilaisessa ravintolassa. Alkupalat olivat molemmilla erinomaiset. Minä söin lämpimän juustolautasen ja Christian tuoretta parsaa. Pääruoat sen sijaan olivat hieman epäonnistuneet. Christianin kana oli kuivaa ja samoin minun ankkani. En myöskään pitänyt friteeratuista munkin tyyppisistä ankan seuralaisista. Ne olivat makeita ja niitä oli kolme. En jaksanut syödä kaikkea. Viini oli ihan hyvää. Se oli unkarilaista punaviiniä.

Ruoan jälkeen matkustimme metrolla yhdne pysäkin välin takaisin hotellille ja sen jälkeen lepäsimme hieman huoneessa ja skypetimme äidin kanssa. Vuosi vaihtui Suomessa ja me aloimme valmistautua H-hetkeen täällä. Otimme mukamme hotellin pienen kuohuviini pullon ja jätimme meidän ostamamme ison tänne, sillä juotuamme kokonaisen punaviini pullon emme olisi enää pystyneet juomaan vielä kokonaista kuohuviiniäkin.

Vuoden vaihtumista odottelimme Budan puolella. Raketteja oli meistä aika vähän. Kyllä jopa Pitskussa paukkuu uutena vuotena enemmän. Ehkä täällä ei raketteihin satsata niin paljoa. Rakettien sijaan ihmiset puhaltelivat pitkin päivää ärsyttäviä torvia, joista lähtee hirveä meteli.

Olemme juuri heränneet ja klo on jo sen verran paljon, että meiltä jää tämän päivän buffet aamiainen väliin. Täytyy katsoa mitä saamme täällä aamiaiseksi.

Kuvia eilisestä:













































No comments: