5.1.09

Kolmas päivä Singaporessa: Dutch club

Tapasimme klo 12 Annien ja annoimme hänelle tuliaiset ja söimme hänen kanssaan lounasta. Lounaan jälkeen ajoimme taxilla Dutch Clubille, jonka jäsen C:n isä on. C vietti siellä lapsena paljon aikaa. Päivä oli siinä vaiheessa vielä aurinkoinen, joten puimme uimahousut jalkaan ja nautimme auringosta. Hyvin pian kuitenkin taivaalle ilmestyi synkkiä pilviä ja ukkoskuuro yllätti, joten jouduimme istumaan kuuron ajan varjojen alla ja nauttimaan virvokkeita.

Kuuron loputtua menimme uimaan ja söimme Dutch Clubin ravintolassa pienen snacksin ja sen jälkeen ajoimme taxilla Orchard roadille. Kiersimme tunteja ostareita, joita täällä riittää loputtomasti. Jalkojen alkaessa olla kävelystä kipeät menimme syömään jäätelöt Swenssen'siin. Jäätelöiden jälkeen piristyimme vähän ja kävelimme vielä jonkin aikaa Orchardilla. Sen jälkeen ajoimme taxilla hotellille.

Otin juuri rentouttavan kylvyn ja C on nokosilla. Kello on jo 20.30, joten alkaa olla myöhä. Tarkoitus oli mennä syömään Boat Quay:n, mutta saa nähdä jaksaako niin kauas nyt lähteä.

Huomenna täytyy herätä ajoissa, koska lähdemme lautalla Indonesiaan Bintan saarelle. Luulen, ettei siellä meillä ole pääsyä nettiin, joten blogia en varmaan pysty vähään aikaan päivittämään. Perjantaina tulemme takaisin ja lauantaina meidät on kutsuttu Li-Annin luo syömään. Li-Ann on C:n perheen vanha taloudenhoitaja. Annie jonka tapasimme tänään on Li-Annin tytär.

Nyt lepäilen hieman ja sitten täytyy katsoa syömmekö vielä jotain ja missä.

Tässä kuvia:







1 comment:

petrabar said...

hauskaa indonesiaa! ihanalta näyttää teidän jätskit ja juomat, nam nami.

onneksi huomenna (taas) vapaa ja saa täälläkin nauttia... edes vähän.