13.1.09

Malesia, Penang

Nyt ollaan kolmatta päivää Malesiassa, Penang saarella. Täällä on riittänyt aurinkoa ja olemme viettäneet aikaa altaalla ja rannalla, sekä krääsämarkkinoilla. Huomenna (tänään) on tarkoitus käydä George Townissa. Tänään olimme spassa. Minä kasvohoidossa ja C hieronnassa. Söimme illalla kivassa ravintolassa.

Meillä on hieno huone upeassa hotellissa. Palvelu on ollut erinomaista. Tänäänkin huonepalvelu on käynyt varmaan neljä kertaa. Saimme keksejä ja hedelmiä. Kun tulimme eilen sain kukkakimpun, koska olemme häämatkalla. Hintataso on täällä huomattavasti alhaisempi, kuin Singaporessa. Netti kuitenkin maksaa tässä hotellissa, kuten kaikissa vähänkin hienommissa. Halvemmissa hotelleissa meillä on ollut ilmainen netti.

Hotellien valinta on tällä matkalla onnistunut erittäin hyvin. Yhtään pettymystä ei ole ollut. Edellinenkin halpa hotelli Hangout Hotel Singaporessa oli äärettömän hyvä valinta. Siisti ja halpa, sekä ilmainen netti ja tietysti hyvä sijainti. Palaamme samaan hotelliin viimeiseksi yöksi.

Tässä kuvia Penangista. Bloggeriin on taas hankala ladata kuvia, joten tässä osa kuvista. Nyt lähdemme ottamaan aurinkoa altaalle ja rannalle.

C sai sähköpostia Malaysian Airlinesilta ja meidän lento Singaporeen on peruttu. Joudumme lentämään Kuala Lumpurin kautta. Olemme siis perillä torstai illalla puoli seitsemän aikaan ja lähdemmekin myöhemmin, kuin oli tarkoitus. Suunnitelmat menivät uusiksi, mutta onneksi saimme asiat järjestettyä Sporessa. ;0)

Aloitin tämän postauksen kirjoittamisen eilen illalla, joten älkää ihmetelkö, jos on vähän sekava. Kuvien kanssa oli ongelmia, mutta ei ne ongelmat tänään ole korjaantuneet, joten julkaisen tämän nyt.








No comments: