3.1.09

Turvallisesti perillä Singaporessa

Olemme lopultakin päässeet hotelliimme. Matka ei sujunut ongelmitta, mutta ongelmat järjestyivät ja lopputulos on, että perillä ollaan.

Meidän piti lentää Delhin kautta, mutta koska koneessa oli teknisiä ongelmia, eikä tietoa lähtöajasta ollut, olisimme myöhästyneet jatkolennostamme, joten Finnair hoiti asian mallikkaasti ja rerouttasi meidän Bangkokin koneeseen ja järjesti meille jatkolennon Cathay Pacificilla (joka on muuten 5 tähden lentoyhtiö ja se kyllä näkyi ihan kaikessa). Eli lensimme 9 tuntia Bangkokiin ja sieltä 2 tuntia 25 minuuttia Singaporeen. Viimeisin lento tuntui tuskaisen pitkältä. Emme ole nukkuneet oikeastaan ollenkaan ja siihen syynä kaksi suomalaista juoppotolloa, jotka potkiavat penkkejämme ja örvelsivät (tietysti sillä Bangkokin lennolla). No pitihän sekin sattua.

Finnairin lennolla tarjosivat meille henkilökunnan puolesta champagnea hienoista laseista. Kyllä kannattaa olla häämatkalainen. Sen takia meille järjestyi täyteen koneeseen viereiset paikatkin.

Nyt otan pienet nokoset ja sitten lähdemme Chinatownin. Se on mun lempimesta ja siellä on tänään nightmarket klo 1 asti yöllä eli vähän ehtii ennen sitä nukkua. Tällä hetkellä olen unen puutteesta olotilassa, joka muistuttaa pahaa krapulaa. Päässä pyörii ja sydän hakkaa. Paras siis levätä. C jo tuossa vieressä nukkuukin.

Ihana olla täällä. Vaikea uskoa, että ulkona on kesä ja linnut laulaa. Helsingissä on nyt kuulemma -14.

Juttu jatkuu kun olen taas normaalissa moodissa.

2 comments:

petrabar said...

ootteks työ nyt siinä retro-hotellissa!!??!! pics plz!

Eveliina said...

Ollaan joo. Just herättiin. Aika hemmetin pihalla ollaan. Nyt täytyy juoda vähän kahvia ja lähteä tutkimaan lähiympäristöä. Hotelli on siisti ja huone on pinkki Marilyn Monroe huone. Hyvin pieni, muuten ok, mutta näyttäis siltä, että ilmastoinnissa ei oikein ole potkua. Täytyy valittaa. Laitan kuvia kunhan olen kuosissa, nyt on tajuton olo.