17.4.09

Hyviä ja huonoja uutisia


Tapahtumarikas viikko on lopuillaan.

Tällä viikolla palautin aineistoanalyysin opinnäytetyötä varten.

Keskiviikkona C sai tietää YT-neuvotteluiden lopputuleman, kun aamulla jokainen sai kirjekuoren, jonka sisällä oli oma kohtalo. Kenkää tuli, eikä töitä tarvise enää tehdä. Ne jotka saivat jäädä lomautetaan kolmeksi kuukaudeksi. Koko homma oli hoidettu päin persettä, joten ehkä oli ihan hyvä, ettei sinne tarvinnut jäädä. Tänään siellä olikin jo yksi pelle järjestämässä omassa uudessa huoneessaan tuparijuhlia. Kertoo aika paljon siitä minkälainen meno ja meininki kyseisessä talossa on. Kaksi päivää sitten puolet jengistä on saanut kenkää ja nyt yksi piru parka tarjoaa huoneessaan skumppaa. On siinä naisella tilannetajua, jos mitä.

Nyt täytyy siis vaan kovasti toivoa, että työpaikka löytyy pian. Olemme aika tiukoilla olleet koko ajan muutenkin minun vuorotteluvapaan takia. Positiivista tällä viikolla oli tieto siitä, että olen vahvoilla työharjoittelupaikkaan johon hain. Torstaina olen menossa sinne toisen kerran. Tänään kysyivät palkkatoivetta yms.

Eilen kävimme Pörrin kanssa hampaan poistossa. Operaatio kesti pari tuntia ja Pörri oli sen jälkeen tokkurassa. Pieni raukka tärisi korissaan kauluri päässä. Kotiin tultaessa se alkoi korista päästyään juosta edes takaisin, kuin mielipuoli. Se oli niin sekaisin, että se törmäili seiniin. En saanut sitä kiinni, koska se raapi ja oli ihan kauhuissaan. Annoimme sen olla ja se lopulta rauhottui. Kauluri lähti irti, enkä ole sitä takaisin laittanut, koska pelkään, että se sekoaa taas. Nyt se on rauhallinen, mutta vähän apaattinen. Aamulla se söi saamansa ruoan, mutta se ei ole tehnyt muuta, kuin nukkunut. Olen seurannut, ettei se yritä repiä suutaan, koska sille laitettiin tikit. Kontrolliin menemme kahden viikon päästä. Siitä ei onneksi tarvitse maksaa mitään.

2 comments:

Anonymous said...

voih, ikäviä tapahtumia teillä. Kauheesti vaan tsemppiä työkuvioihin ja toiv pörrin olo helpottaa pian! t. m&k&k

Eveliina said...

Kiitos. Yritetään ajatella positiivisesti. Onneksi on kesä tulossa. Pörri on aika ok jo. Se nukkuu ja masuakin saa jo rapsuttaa.

Olis kiva nähdä teitäkin taas pitkästä aikaa.