4.4.09

Taas yksi viikko takana

Bloggaaminen on käynyt harvemmaksi ja harvemmaksi. Pitää yritää kevättä kohden vähän aktivoitua.

Kuluneella viikolla maalasimme eteisen. Luvassa on täydellinen muutos. Seinät ovat nyt vaalean turkoosit. Eilen maalasimme eteisen rottinkisen laatikoston valkoiseksi ja vielä olisi tarkoitus maalata rottinkinen pöytä myös valkoiseksi. Eteiseen pitäisi myös saada jostain tuoli.

Tiistaina olin työhaastattelussa. Se meni hyvin, mutta vielä en ole saanut tietää pääsinkö jatkoon. Olen myös valmistellut opinnäytetyötä ja kyselyä siihen liittyen.

Perjantaina veimme Pörrin eläinlääkäriin. Sillä on oikeassa silmässä tulehdus. Joudumme antamaan silmätippoja 4-6 kertaa päivässä. Eilen annoimme 4 kertaa, suositus on 6, mutta tippojen antaminen on todella vaikeaa. Joka kerta saan sen kynsistä haavoja käsiin. Iltaa kohden se tietää mitä on luvassa, joten sen kiinni saaminen on myös työn takana. Toivottavasti silmä tulee pian kuntoon. Vielä aamulla se vielä rähmi. Aamun tippojen jälkeen Pörri on vielä sängyn alla piilossa.

Eilen oli oikein keväinen päivä ja lämmintä +11. Toivon, että lumet sulavat pian ja että pääsen laittamaan pihaa kesäkuntoon. En ole vielä aloittanut kesäkasvien siemenien kylvämistä, vaikka siihen voisi jo ryhtyä. Ensin pitäisi ostaa vähän multaa. Myös osa huonekasveista pitäisi vaihtaa isompiin ruukkuihin.

Eteisen uusi väri sopii hyvin keittiön limenvihreään, joka kuvassa näyttää yllättävän keltaiselta. Kamera vääristää hieman värejä. Todellisuudessa värit eivät ole ihan näin kirkkaat.

1 comment:

petrabar said...

ihanan pirteältä näyttää!

toivottavasti pörri parantuu pian...

lähden tästä kohta cityyn, aamupala juuri nautittu.