9.4.09

Rahan menoa ei voi estää


Vararikko lähenee kovaa vauhtia. Tänään olimme taas eläinlääkärissä. Edellisellä käynnillä tehty diagnoosi silmätulehduksesta oli väärä. Pörrillä onkin hammastulehdus. Nyt sen silmänalus on reilusti turvoksissa. Eilen illalla turvotus alkoi kunnolla näkyä. En nyt mene yksityiskohtiin, mutta hammas poistetaan pääsiäisen jälkeen. Pörri saa nyt antibioottia ja kipulääkettä. Silmätippoja ei onneksi tarvitse enää antaa. Sekin oli ihan hirveää. Pörri parka, kivut ovat varmasti olleet kovat.

Tässä lyhyen ajan sisällä olemme käyneet jo kahdesti eläinlääkärissä, auto on jouduttu korjaamaan kerran, toinen kerta edessä, sillä juuri ilmeni uusi vika. Pölynimuri hajosi, pesukone hajosi ja korjattiin, mitäs vielä. Ensi viikolla C saa tietää onko työpaikkaa enää. Lievästi sanottuna v*****aa aika rankasti.

Onneksi huomenna saan itsetehtyä lammasta, jonka juuri iltapäivällä marinoin jogurtilla, korianterilla, mintulla ja kardemummalla. Olemme huomenna menossa äidille syömään pääsiäisherkkuja. Pörrin vaiva saatiin onneksi selville, joka sekin helpotti olotilaa, vaikka rahahuolet eivät otakaan hellittääkseen, päinvastoin.

Yritän tässä kuitenkin ajatella positiivisesti kaikesta huolimatta. Ehkä asiat vielä järjestyvät.

2 comments:

petrabar said...

voih, onpas ikävä tuo pörrin juttu, kai käytätte bonuseläinlääkäreitä:

http://www.bonuselainlaakarit.fi/bonus.pl

häntä pystyyn, asioilla on tapana järjestyä!

Eveliina said...

Ei käytetä. Felina kissaklinikalla kävin silloin kun asuttiin Kampissa, kun se oli siinä viereisessä talossa. Nämä meidän lähilääkärit ei ole bonusmestoja, valitettavasti.

Kissavakuutusta ollaan tässä kyllä mietitty.