6.4.09

I'm rich!



Rahan tuloa ei voi estää. Tosin sitä on luvassa vasta joulukuussa veronpalautusten muodossa. Saan kaikkien aikojen palautuksen. Rahaa tulee neljän numeron edestä. On tainnut tulla maksettua hieman liikaa veroja.

Kuulin tänään hakemastani työpaikasta. Päätös venynee hieman, mutta ovat kuulemma halukkaita jatkamaan keskustelua kanssani. Se kuulostaa ihan positiiviselta. Pääsiäisen jälkeen tietänen enemmän. Opinnäytetyön työstäminen jatkuu. Luvassa on seuraavaksi kyselyn laatiminen ja kirjallisuuteen perehtyminen Kirjoja onkin kolme isoa pinoa olohuoneen pöydällä, joten tekemistä riittää. Tänään sain arvosanan kulttuurit ja organisaatiot kurssista. Taas saan loistaa, siitä tuli 5.

2 comments:

petrabar said...

upeaa!! itse en ole vielä veropapereita nähnyt, hieman kyllä jännittää kuinka käy, kääk.

sun lempimunaa, rölliä, löytyy oikein kennoissa valtsussa ;)

ostitko sen luumuplayzerin? bongasin niitä forumin homskusta, oli pieniä kokoja mutta nyt taitaa niitä olla taas nettishopissakin...

Eveliina said...

Jee! Ai Röllin munaa on tarjolla. Pitäsköhän sitä ostaa. En ole tilannut Hömpästä vielä mitään. Rahatilanne on aika heikko. Luulen, että pitää tässä vähän katella miten tilanne kehittyy ennen kuin tilaan mitään. Autoa pitäis taas korjata, eläinlääkäriin meni rahaa jne.

Olen menossa uuteen haastatteluun 23.4. Muuten voisin tulla sun kaa sinne yhteen juttuun, jos et ole jo pyytänyt jotain toista. Se on samana päivänä kun tuo mun haastattelu.