8.4.09

Silmätulehdus ja työhaastattelu



Tänään kävimme ostamassa ruokaa pääsiäiseksi uudesta Kannelmäen Prismasta. Teen lammasta, joka meillä on ollut jo jonkin aikaa pakkasessa. Huomenna marinoin sen ja perjantaina se paistetaan.

Pörrin silmä on vieläkin tulehtunut. Silmätippojen antaminen on rasittavaa ja Pörri ei tykkää niistä ollenkaan. Huomenna on pakko soittaa lääkärille ja kysyä, että onko normaalia, ettei silmä vielä ole kunnossa. Toivon, ettei lääkärille tarvitse mennä toista kertaa. Ollaan pian vararikossa.

Eilen minua pyydettiin toiseen työhaastatteluun parin viikon päästä. Menen keskustelemaan projektin etenemisestä. En tiedä onko minut valittu vai onko mukana vielä joku toinenkin ehdokas. Se selvinnee sitten kun menen käymään haastattelussa. Vaikuttaa kuitenkin aika positiiviselta.

2 comments:

petrabar said...

oletteko koko pääsiäisen kotona jos innostun sotkemaan a:n pyörällä teillepäin..?

saattaa tosin olla että syömingit on sellaiseen kellon aikaan etten ehdikään...

vi får se.

Eveliina said...

Näillä näkymin ollaan. Perjantaina mennään syömään sitä lammasta äidille, muusta ohjelmasta ei ole vielä tietoa. Tule vaan käymään, jos olet näillä kulmilla. Laita varmuuden vuoksi vaikka viestiä eka. Ei me varmaan ihan koko aikaa täällä neljän seinän sisällä olla.