8.7.07

Lauantai 070707

Eilen vietettiin monia häitä ja kihlajaisia maagisen päivämäärän takia, meillä oli kuitenkin jokseenkin normilauantai.

Aamulla paistoi heti aurinko, joten pääsimme pihalle nauttimaan aamupalaa kissojen kanssa.









Aamupalan jälkeen siivosin hieman ja sen jälkeen lähdimme kävelemään Selloon. Matkalla taivaalle kerääntyi uhkaavia pilviä ja ukkonen jyrisi. Piki jäi ulos, mutta äiti kävi pelastamassa sen sisälle ennen kovaa sadetta.

Ehdimme Selloon juuri ennen sadetta. Saimme hankittu kaikki tarvittavat jutut: uuden riisinkeittimen ja rullaverhon makuuhuoneeseen. Kävimme myös ruokaostoksilla. Takaisin oli pakko tulla bussilla, koska vettä satoi kaatamalla.

Kotona tein illalliseksi sushia uudella riisinkeittimellä. Riisi valmistui juuri oikeanlaiseksi, vaikka keitin maksoi vain 18 euroa ja on hieman isompi, kuin vanha keitin.





Illalla lähdimme vielä käymään keskustassa, sillä menojalkaa vipatti ja teki mieli päästä vähän tuulettumaan. Yritin illalla miettiä milloin viimeksi olimme käyneet ulkona keskustassa asti, mutta en muistanut eli siitä on hyvin pitkä aika.
Alkuillan olimme M-baarin terassilla, jossa siedettävä +19 lämpötila pian laski +16 ja vilutti. Erno ja Glenn hörppivät parit juomat meidän kanssa ja sen jälkeen lähdimme kävelemään kohti Iso-Robaa ja Rosegardenia.



Erno D-Bex ja poijaat soittivat siellä Drumm 'n' Bass-musiikkia. Kello 23.30 ei vielä ollut kovinkaan moni eksynyt paikalle, koska meno alkaa vasta myöhemmin.





Olemme ilmeisesti tulleet vanhoiksi, sillä enää ei ole sama fiilinki käydä ulkona. Ei tee mieli juoda ja ympärillä pyörii niin nuorta porukkaa, että tuntuu, kuin olisi ala-asteen välitunnilla. Lähdimme kotiin ennen yhtä ja aamulla oli mukava herätä, kun päätä ei kivistänyt ja aamupala maittoi.

No comments: