2.7.07

Kotona jälleen!

Laskeuduimmen eilen kymmenen tunnin uuvuttavan lennon jälkeen turvallisesti kotimaan kamaralle. Finnair oli taas pannut parastaan ja valinnut lennolle universumin huonoimpia elokuvia. Kymmenen tunnin lento oli siis saatu tehtyä jälleen mahdollisimman puuduttavaksi ja loputtoman pitkältä tuntuvaksi koettelemukseksi. Ensimmäinen elokuva olisi joissain olosuhteissa saattanut olla ihan mielenkiintoinen, mutta se oli liian vakava katsottavaksi jo valmiiksi väsyneenä liian vähien yöunien takia. Se kertoi intialaisesta perheestä, joka oli muuttanut jenkkeihin jne. En jaksanut katsoa elokuvaa alkua pidemmälle.

Seuraava elokuva oli kaikkien sontaelokuvien isoäiti. Uutuus Wild Hogs, pääosissa Tim Allen (yök!!!), John Travolta (Yök!!)...

Tämä kommentti elokuvasta kertoo jo aika paljon: "All of a sudden there's hope for Gigli!"

http://www.rottentomatoes.com/m/wild_hogs/

Elokuva ei naurattanut vaan itketti, mutta koneessa olleilla sadalla kiinalaisella oli hauskaa.

Kolmas elokuva oli sama, joka näytettiin menomatkalla ja tämä oli todennäköisesti ylimääräinen elokuva, koska matka oli venähtänyt Kiinan ilmatilassa olleen ruuhkan, ukkosten ja kovan vastatuulen takia. En osaa sanoa kumpi näistä kahdesta elokuvasta oli pahempi, todennäköisesti ehkä tämä viimeinen eli "Funny Money".
Aivan hirveää kidutusta. Kun näimme mikä elokuva oli alkamassa emme voineet muuta kuin nauraa.
Pääosissa Chevy Chase, joka oli joskus oikeasti hauska. En tiedä mitä hänelle oli oikein tapahtunut, ukko näytti sata vuotiaalta, eikä ollut pätkääkään hauska.

Elokuvasta kirjoitettu kommmentti: "Welcome, Mr. Chase, to the absolute bottom of your career."

http://www.rottentomatoes.com/m/1172953-funny_money/

Leffa oli niin hirveä, että mieluummin katselin edessä istuvan kiinalais-sedän pakkoliikkeitä muistuttavia jumppasessioita, jotka kestivät ja kestivät ja kestivät. Jumppaliikkeisiin lukeutuivat mm. niska hinkkaaminen siihen tahtiin, että jos ei palovammoja syntynyt, niin ihmetellä täytyy, sekä käsien yhteen hakkaaminen, josta syntyvä ääni tunkeutui, jopa korvekuulokkeiden ja kuuntelemani musiikin läpi, sekä käytävällä seisominen ja käsien heiluttelu edestakaisin samaan tapaan, kuin safety demonstrationissa tehdään, sokerina pohjalla hiusten kampaaminen 15 minuuttia laaki. Ihme, että ukolla oli enää tukkaa päässä, kun olimme laskeutuneet.

Lento kävi siis 10 tunnin kidutussessiosta helposti.

Onneksi lentokentällä odotti iloinen yllätys, kun äiti, Sirpa ja Christianin vanhemmat olivat meitä vastassa. Saimme onnitteluja ja kukkia.

Kotiin päästyämme juotiin kihlauksen kunniaksi champagnea auringon paisteessa.









Iloisena yllätyksenä oli myös Elinan leipoma kakku, jonka nautimme valkoviinin kera. Menimme aikaisin nukkumaan ja heräsin jo viideltä tänä aamuna.

Kissoja oli kova ikävä lomalla ja ne oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa. Pörri hieman arkaili alussa, mutta Piki tuli heti halaamaan ja sillä on riittänyt meille kerrottavaa. Nyt Pörrikin jo halailee ja pussailee. Se varmasti nukkuu tänä yönä taas kainalossa.

Vietin tällä erää viimeistä kesälomapäivääni hammaslääkärissä käymällä ja keskustassa hengaamalla. Löytyi kaksi pientä reikää, jotka tällä viikolla hoidetaan kuntoon.

No comments: